Jytte vender tilbage til populær bogcafé på tre biblioteker i Brønderslev Kommune

Foto: Børnderslev Bibliotek. Kom og få masser af ny inspiration, når tidligere bibliotekar Jytte Albrektsen fortæller om sine bedste læseoplevelser i 2022.
Profilbillede

Er du også vild med bøger, og elsker du at læse?

At læse mange bøger har altid været Jyttes kendetegn samt hendes evne til at formidle bøgerne i et højt tempo - som kan tage pusten fra de fleste. Derfor er Brønderslev Bibliotek glade for, at Jytte endnu engang vil dele sine læseoplevelser med lånerne.

Du vil blive præsenteret for en række bøger i forskellige genrer. Der er de store uforglemmelige romaner, skønne romantiske fortællinger, nervepirrende krimier, biografier om og af de kendte eller bøger, der har skabt debat.  

"Endnu et spændende læseår er gået, siden jeg sidst havde bogcafe," fortæller Jytte.

"Et år med store forandringer, hvor jeg gik på pension, og et år med masser af forandringer i en verden fyldt med krig, økonomisk nedtur og ikke meget optimisme. Det er lige der, at bøgernes verden er så fantastisk. Den løfter os op, giver os håb og masser af fantastiske timer med den bog, der lige netop fanger dig." 

Kom og vær med - det er gratis at deltage, men tilmelding nødvendig. Det er på Brønderslev Bibliotek fredag den 7. oktober, på Hjallerup Bibliotek tirsdag den 11. oktober og på Dronninglund Bibliotek onsdag den 12. oktober - alle dagene fra kl. 16-18.  

Der bliver serveret en lille forfriskning undervejs.

Tilmeld dig på på bibliotekets hjemmeside eller ved henvendelse hos personalet.

Kilde: Børnderslev Bibliotek
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.