Kickstart weekenden med store besparelser hos Børneshoppen

Med foråret lige om hjørnet er det perfekte tidspunkt at forny børnenes garderobe - og hvilken bedre måde at gøre det på, end med fantastiske tilbud? Her ses Oscar, der er klædt på til forårsvejret (Foto: Børneshoppen)
Profilbillede
dato

Børneshoppen byder nu velkommen til alle forældre, som ønsker at spare stort på børnetøj og tilbehør til foråret.

Maja Albrechtsen og hendes team annoncerer en spændende mulighed for at spare 20% på alle jeans til børn og unge i aldersgruppen 0-16 år. Dette tilbud er gældende torsdag, fredag og lørdag.

Med foråret lige om hjørnet er det perfekte tidspunkt at forny børnenes garderobe - og hvilken bedre måde at gøre det på, end med fantastiske tilbud?

Udover jeans, inkluderer tilbuddet også særlige priser på udvalgte forårskollektioner. Forældre kan glæde sig over sættilbud på regntøj og gummistøvler til enten 449,95 eller 499,95, hvor man sparer 100,-, samt termotøj og gummistøvler for 399,95 eller 449,95, med en besparelse på 80,-.

Kollektionerne omfatter forårsjakker, de tynde huer, regntøj, termotøj samt gummistøvler, og sko fra populære mærker som Skechers og Hummel. Disse tilbud fås i flere farver for at sikre, at alle børn kan finde noget, de kan lide.

Maja Albrechtsen opfordrer alle til at 'få mere ud af børnepengene' ved at besøge Børneshoppen og udnytte disse fantastiske tilbud.

Besøg Børneshoppen denne weekend og gør dit forårsshopping til en fest, samtidig med at du støtter lokalt!


Kilde: Børneshoppen v/Maja Albrechtsen