Kom med til bogcafé på Café Kox om danskere i udlandet

Foto: Brønderslev Bibliotek . Mød Nikoline, Rikke og Ida på Café Kox, når de sammen ser nærmere på fantastiske fortællinger om danskere, der har sat store og små spor rundt om i hele verden.
Profilbillede

Kage, kaffe og inspirerende læseoplevelser. Onsdag den 15. marts tager Nikoline, Rikke og Ida fra Brønderslev Bibliotek en lille bid af biblioteket med over på Café Kox, så du kan blive inspireret til store læseoplevelser.

I foråret sætter biblioteker landet over fokus på danskere i udlandet. Det sker i forbindelse med, at DR viser den nye dokumentarserie ”Danskere i verden” med Stephanie Surrugue som vært og anker.

For selvom Danmark er et lille land, kan vi sagtens sætte store spor i verden. Det har vi gjort gennem historien, og vi gør det fortsat. På Café Kox vil I sammen se nærmere på fantastiske fortællinger om danskere, der har sat store og små spor rundt om i hele verden.

”Jeg glæder mig til, vi sammen skal rejse jorden rundt i løbet af halvanden time,” fortæller bibliotekar Ida Maagaard og uddyber:

”Noget af det fantastiske ved litteratur er, at den kan flytte os. Når vi læser om fjerne og fremmede himmelstrøg, så befinder vi os netop der – og kan lære de danskere at kende, som har valgt at forlade vores egen andedam for en stund.”

Du får serveret en lang liste af spændende bøger i forskellige genrer, og mon ikke, der er en eller to der kan vække både læse- og rejseglæde?

Biblioteket har naturligvis booket hele caféen, så I har stedet for jer selv og sammen kan fordybe jer i litteraturens verden.

Arrangementet foregår på Café Kox i Brønderslev den 15. marts fra kl. 16-17.30.

Billetpris 60 kr. Køb din billet på biblioteket eller på Brønderslev biblioteks hjemmeside

Kilde: Brønderslev Bibliotek
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
False {
}