Kom til ’Strik & Vin’ i Brønderslev

Skuespiller Molly Egelind deltager i 'Strik & Vin', hvor hun præsenterer sin nyeste kollektion. (Foto: Mayflower)
Profilbillede

Fredag den 18. november kan du komme til et hyggeligt event, når Støttekredsen for Nordjyllands Idrætshøjskole afholder ’Strik & Vin’ i samarbejde med Mayflower.

Vinsmagning, let tapasanretning, amerikansk lotteri med præmier for mere end 10.000 kr., fantastisk underholdning på scenen og en lækker goodiebag er bare nogle af de ting, som alle deltagere vil få til arrangementet ’Strik & Vin’, som afholdes på Nordjyllands Idrætshøjskole (NIH) i Brønderslev. Arrangementet finder sted fredag den 18. november fra kl. 19-22.

I løbet af aftenen vil Vinspecialisten i Brønderslev sørge for smagsprøver på fire lækre vine, mens Osteklokken sørger for lidt godt at spise.

Molly Egelind præsenterer sin nyeste kollektion
Skuespiller Molly Egelind, som bl.a. er kendt for sin rolle i ’Sygeplejeskolen’ på Tv2, deltager også i arrangementet. Da hun samarbejder med Mayflower om udvikling af nye strikkede og hæklede designs, vil hun til arrangementet præsentere sin seneste kollektion og fortælle lidt om processen og arbejdet bag.

”Det bliver en rigtig hyggelig aften”, udtaler Molly Egelind og opfordrer alle garninteresserede til at komme til arrangementet.


Skuespiller Molly Egelind deltager i 'Strik & Vin', hvor hun præsenterer sin nyeste kollektion. (Foto: Mayflower)

Tag din strikkeklub med og husk også strikketøjet
Over halvdelen af billetterne er allerede solgt, men der er stadig ledige pladser. Der er mulighed for at købe flere billetter på én gang, hvis en større venindegruppe eller strikkeklub ønsker at deltage.

Arrangørerne opfordrer desuden alle til at huske deres strikke- eller hækletøj. Under hele arrangementet vil der nemlig være rig mulighed for at strikke eller hækle, mens man lader sig underholde.

Arrangørerne vil sørge for, at der hele aftenen vil være et godt program. Blandt andet vil Mayflower også vil fortælle om deres garnkvaliteter og vise udvalgte designs i et modeshow.  

Al overskud fra arrangementet går til Støttekredsen for NIH. Billetterne til ’Strik & Vin’ købes på www.nihstoettekredsen.dk.

For mere information kontakt Mayflower på tlf. 98 80 14 77

Kilde: Støttekredsen for Nordjyllands Idrætshøjskole og Mayflower
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.