Krogsgaard bombede løs da Brønderslev-herrerne hentede tredje sejr på stribe

Foto: Brønderslev IF - Danmarksserie Herrer.
Profilbillede

Brønderslev IF sikrede sig en overbevisende sejr på hjemmebane, da de tog imod Hjallerup IF 3 i fredagens håndboldkamp. Til sidst kunne hjemmeholdet juble over de to point, efter en sejr på 31-22.

Træner for Brønderslev IF, Jacob Libak Hansen, var tilfreds med resultatet, men beskrev kampen som en "uskøn affære" og påpegede, at den blev spillet i et lavt tempo. Trods dette kunne holdet glæde sig over sejren og de to point.

En af kampens store profiler var målmand Jeppe Aarup Stigs, som endnu engang leverede mange redninger og spillede en god kamp. Også Kasper Krogsgaard, der spillede på højre fløj, blev fremhævet af træneren for sin indsats.

“Jeppe Aarup Stigs står igen en god kamp og har mange redninger. Kasper Krogsgaard spiller også en super kamp og scorer vel en 8–10 mål fra højre fløj,” siger Jacob Libak Hansen.

Brønderslev IF's forsvar blev også rost af træneren, da det stod ganske fint og resulterede i flere kontramål. Dette var en af årsagerne til holdets sejr.

Næste kamp for Brønderslev IF er lørdag 18. november, hvor de skal møde Aalborg Studenternes IF på Gigantium, Aalborg. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 31-22 til Brønderslev IF
Række: Danmarksserie Herrer

Billeder fra kampen

Kilde: Træner Jacob Libak Hansen, Brønderslev IF - Danmarksserie Herrer