Mød Dansk Rigger & Stillads Service

Profilbillede
dato

DRS Stillads Service er hjemmehørende i Nordjylland, men opererer over hele Danmark og i dele af Norden.

Virksomheden blev grundlagt af 5 partnere i 2006, som alle selv havde prøvet det meste inden for branchen. I 2009 overgik alle anparter til en anpartshaver, som i dag driver virksomheden.

“Da vi selv har en baggrund som ansatte i branchen, ved vi hvad der skal til for at skabe gode rammer for vores kunder og medarbejdere,” fortæller John L. Dunker, projektleder i DRS Stillads Service ApS.

Vi har en stor del års erfaring i branchen. Det blevet vores liv og vores mission er klar:

“Vi vil have det bedste ud af livet, og derfor tilbyder vi også vores kunder og medarbejdere det bedste, som de ønsker” forklarer John.


Foto: Special stillads fra DRS Stilladsservice

Sammen med kunden finder vores kompetente medarbejdere altid den bedste løsning på selv de mest komplicerede projekter.

“Andre værdier, som vi vægter rigtig højt, er sikkerhed og komfort,” fortæller John.

Derfor har DRS Stillads Service altid det nyeste materiel. Det var faktisk ønsket, om at skabe et bedre arbejdsklima og atmosfære, som var hovedårsagen til, at DRS Stillads Service blev skabt.

Dansk Rigger & Stillads Service har lang erfaring med alle typer stilladsarbejde. Fra opstilling af murerstilladser og facadestilladser til bemandingsløsninger og specialopgaver i både Danmark og Norge.

Facadestilladset har igennem tiden været den mest almindelige form for stillads og det man oftest har set i bybilledet, når bygninger skal renoveres, tilbygges eller males. I dag stilles der større krav til lasteklasse og arbejdsmiljø på stilladset,

Dette gør, at vi mest arbejder med svært stål (murerstilladser) da fordelen er at dem, som skal benytte stilladset har de bedste arbejdsvilkår.

“Vi bygger facadestilladser, hvor sikkerhed og holdbarhed er i top i både godt og dårligt vejr. Vores kompetente og erfarne medarbejdere sikrer, at vores kunders ansatte kan føle sig trygge ved arbejdet på stilladset med de tunge materialer,” fortæller John.


Foto: Facade stillads fra DRS Stilladsservice

DRS Stillads Service har lang erfaring med avanceret offshore riggerarbejde og stilladsbyggeri, så selv på Nordsøen klarer de mest komplekse riggeropgaver.

“Kvalitet og et højt serviceniveau er en stor del af vores værdigrundlag. Det udstråler og beviser vores medarbejdere også i deres daglige arbejde. Alle medarbejdere er både dannede og uddannede. Det sikrer et professionelt udført stykke arbejde, hvor kvalitet og sikkerhed er i højsædet. En af vores kerneværdier som virksomhed og de services vi leverer, er kompetente medarbejdere. Vores medarbejdere betyder alt for os. Deres erfaring og viden bærer vores virksomhed, og så er det jo dem, der skal sørge for, at vi kan levere kvalitet til tiden,” fortæller John L. Dunker.

DRS Stillads Service udlejer også kvalificeret mandskab der har spidskompetence i opsætning af stilladser samt riggerarbejde til virksomheder og projekter.

"Vi kan tilbyde mandskab til de mest gængse fagområder, som stilladsbyggere, riggere og koordinatorer".

“Så mangler I stilladser til et projekt, en løsning på en specialopgave eller mangler i en dygtig medarbejde, står vi klar med vores stab af dygtige medarbejdere til, at finde den bedste løsning,” slutter John L. Dunker.

Læs mere om DRS på virksomhedens hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Dansk Rigger & Stillads Service // John L. Dunker