Kilde: Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Nyt fra Brønderslev - mandag den 20. juli

Brønderslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Læs mere på coronasmitte.dk

 

Facebook.com/njylpoliti – Nordjyllands Politi efterforsker på Dark Web: Nordjyde fik lang fængselsstraf for narkohandel


Tilbage i 2018 kom Nordjyllands Politi – efter tip fra samarbejdspartnerne i Europol – på sporet af omfattende dansk narkosalg på den hemmelige del af nettet, kaldet DARK WEB, som man kan tilgå anonymt. Og derved bevæge sig under myndighedernes radar. Eller rettere: Det troede denne danske narkosælger.
Læs mere i Nordjyllands Politis Facebook-opslag

 

Brønderslev – narkopåvirket bilist anholdt


Politiet standsede en 29-årig bilist til et rutinetjek på Bredgade i nærheden af Brønderslev torsdag den 16. juli om eftermiddagen. Bilisten så ud til at være påvirket, hvorfor politiet instruerede vedkommende i at deltage i en narkometertest. Testen gav positivt udslag for, at bilisten var påvirket af amfetamin. Derfor sigtede politiet den 29-årige bilist for kørsel under påvirkning af stoffer. Bilisten blev derefter anholdt og kørt til en skadestue med henblik på at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Skagen – 49-årig spiritusbilist anholdt


En 49-årig mand førte personbil ad Frederikshavnvej i Skagen lørdag den 18. juli om morgenen. På daværende tidspunkt befandt en patrulje sig i området – de observerede personbilen og besluttede sig for at udføre et kontroltjek. Da patruljen henvendte sig til den 49-årige mand, fattede de mistanke til påvirket kørsel. Derfor blev manden instrueret i at deltage i en alkometertest. Testen gav udslag for, at manden var påvirket af alkohol i sådan en grad, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5. Politiet sigtede ham derfor for spirituskørsel, anholdt ham og tog ham med. 

 

Dronninglund – affugter og stol stjålet ved indbrud


Indbrudstyven slog til mellem torsdag den 16. juli kl. 12:00 og fredag den 17. juli kl. 07:30 på Voergårdsvej i Dronninglund. Kælderdøren til en bolig blev brudt op, hvorefter tyven gennemrodede hele huset for værdier. Blandt de stjålne genstande var en stol med lammeskind samt en hvid og en rød affugter. Tyven forlod gerningsstedet ad hoveddøren.

 

Har du set mistænkelig færden på Voergårdsvej i Dronninglund? Kontakt politiet på 114.

 

Østerbølle – smykker stjålet fra landejendom


En landejendom på Evaslundvej i Østerbølle fik besøg af indbrudstyven fredag den 17. juli kl. 09:00-11:00. Tyven brød en terrassedør op, gik hele huset igennem for værdier og forlod gerningsstedet ad samme vej. Blandt de stjålne genstande var smykker, en sportstaske og manchetknapper.

 

Har du set mistænkelig færden på Evaslundvej i Østerbølle? Kontakt politiet på 114.

 

Når du er ude af huset, slår indbrudstyven til
– hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper. 
 
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Farsø – indbrud i bolig


Ruden i en terrassedør blev knust med en ukendt genstand, da en indbrudstyv slog til på Borgergade i Farsø. Der blev stjålet ca. 2.500 kr. fra en bolig på vejen. Tyven forlod gerningsstedet ad terrassedøren med den knuste rude. Indbruddet fandt sted fredag den 17. juli kl. 09:35-11:30.

 

Har du set mistænkelig færden på Borgergade i Farsø? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk