Nyt fra Brønderslev i politiets døgnrapport

Profilbillede

Brønderslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hjælp politiet med at identificere potentielle tyvekoster

Nordjyllands Politi har i forbindelse med en tyveri-efterforskning hos en mistænkt d. 5. januar 2022 beslaglagt en større mængde af effekter, som politiet mener stammer fra tyveriforhold – og alle disse genstande, mest smykker, ønsker politiet nu at få tilbage i hænderne hos de rette ejerfolk via en efterlysning i offentligheden. De beslaglagte genstande stammer fra en sag, hvor politiet mistænker en person, der var ansat ved Hjemmeplejen i Rebild Kommune, for at stjæle fra ældre borgere i kommunen.
Læs mere på politi.dk

 

Aggersund – narko- og spirituspåvirket bilist anholdt

Natten til mandag den 17. januar – ved 01-tiden – standsede politiet en bilist til kontrol på Fjerritslevvej i Aggersund. Betjente fra en beredskabspatrulje træffede her bilisten, der viste sig at være en 22-årig mand.

Bilisten udviste tydelige tegn på påvirket kørsel. Betjentene instruerede ham derfor i at deltage i henholdsvis en alkometertest og en narkometertest. Test, som begge gav udslag.

Det viste sig, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5. Derudover kunne betjentene se, at bilisten tilsyneladende havde indtaget kokain forud for kørslen. 

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel samt narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Nørresundby – spiritusbilist påkørte personbil ved rødt lys

Fredag den 14. januar om eftermiddagen fandt et færdselsuheld sted på Jørgen Berthelsens Vej i Nørresundby. En bilist holdt her for rødt lys, hvorefter en bagvedkørende bilist kørte op bag i vedkommende. 

Heldigvis kom ingen personer til skade i forbindelse med uheldet. Begge køretøjer modtog dog mindre materielle skader. 

Betjente fra en beredskabspatrulje fattede desuden mistanke til, at den bagvedkørende bilist muligvis var påvirket under kørslen. Og ganske rigtigt; en alkometertest viste, at bilisten – en 36-årig mand – tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor den pågældende bilist for spirituskørsel, hvorefter man udtog en blodprøve.

 

Hjørring – narkopåvirket bilist anholdt

Narkopåvirket kørsel – dét blev en 26-årig bilist sigtet og anholdt for, da han blev standset af politiet til kontrol på Kochsvej i Hjørring.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en narkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget på sygehuset. Resultatet af blodprøven anvendes som bevismateriale i sagen.

 

Brønderslev – spiritusbilist anholdt

Politiet standsede en bilist til kontrol på Bredningen i Brønderslev fredag den 14. januar tidligt om morgenen. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten – en 32-årig mand – i at deltage i en alkometertest.

Testen gav udslag for, at bilistens promille var over den lovlige grænse på 0,5. Politiet sigtede og anholdt derfor bilsiten for spirituskørsel, hvorefter man udtog en blodprøve.

 

Aars – bilist anholdt for narkopåvirket kørsel

En 31-årig mand blev sigtet og anholdt for narkopåvirket kørsel fredag den 14. januar om eftermiddagen. I forbindelse med en rutinemæssig kontrol på Himmerlandsgade i Aars fattede betjentene mistanke til påvirket kørsel – hvorfor man instruerede bilisten i at deltage i en narkometertest. En test, der gav positivt udslag på Cannabis.

Politiet sigtet og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev derefter udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Aalborg – bilist uden førerret sigtet

Fredag den 14. januar om formiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Mølleparkvej i Aalborg. Det viste sig, at bilisten – en 29-årig mand – ikke havde erhvervet kørekort til personbil.

Politiet sigtede derfor bilisten for kørsel uden førerret.

 

Skelund – indbrud i garage

Mellem lørdag den 15. januar kl. 21:00 og søndag den 16. januar kl. 05:30 begik en ukendt gerningsmand indbrud i en garage på Vestervang i Skelund. Blandt de stjålne genstande var to lifte af mærket BAHCO, en flaske vodka og en rød donkraft.

Har du set mistænkelig færden på Vestervang i Skelund? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Aalborg – indbrud i lejlighed

En ukendt gerningsmand begik indbrud i en lejlighed på Blegdalsparken i Aalborg mellem mandag den 3. januar kl. 12:00 og søndag den 16. januar kl. 11:10. Der er på nuværende tidspunkt ikke overblik over de stjålne genstande i forbindelse med indbruddet.

Har du set mistænkelig færden på Blegdalsparken i Aalborg? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi