Opdatering: Lyntest rykker til Peder Møllers Plads

Profilbillede
Cille Rosentoft

Lyntest uden tidsbestilling er rykket fra Brønderslev Hallerne til Peder Møllers Plads (den gamle Sportmaster). PCR test foretages fortsat i Brønderslev Hallerne.

Danmark har en klar teststrategi i forhold til Covid-19, og den ser ud til at være effektiv. Det betyder, at der dukker mange nye testcentre op, for at de enkelte kommuner kan følge med i den massive testning. 

For borgere i Brønderslev betyder det, at man fremover skal tage til et nyt testcenter, hvis der skal bruges en lyntest uden tidsbestilling.

Næste gang du har brug for en lyntest uden tidsbestilling, skal du ikke møde op ved Brønderslev Hallerne. Du skal derimod tage til Peder Møllers Plads, hvor du nu kan blive testet.

Testcentret er åbent alle dage fra klokken 8-20. 

Hvis du derimod skal have en PCR test med tidsbestilling, foregår det fortsat i Brønderslev Hallen.

Når du møder op ved testcentret skal du huske sundhedskort, du skal bære mundbind og spritte dine hænder, når du træder ind. Derudover skal du selvfølgelig fortsat holde afstand og tage hensyn. 

Sundhedsstyrelsen anbefaler fortsat, at du tager en PCR test, hvis du enten har symptomer eller er nær kontakt til en person, der er smittet med Covid 19.

Kilde: Redaktion
Flere artikler