Orla Hav giver indblik i sin politiske karriere på Brønderslev Bibliotek

Foto: Steen Brogaard. Orla Hav gæster Brønderslev Bibliotek den 6. juni 2023.
Profilbillede

I juni får Brønderslev Bibliotek fornemt besøg af Orla Hav, der giver et levende indblik i sin politiske karriere. 

Orla Hav er nok kendt af de fleste som både amtsborgmester og folketingsmedlem valgt for Socialdemokratiet gennem en årrække. Han har dog også haft fingrene i mange andre forskellige facetter af det politiske arbejde, og tirsdag den 6. juni kl. 19 gæster han Brønderslev Bibliotek for at fortælle om sin tid i Nordisk Råd.

Nordisk Råd er det parlamentariske organ for det officielle nordiske samarbejde. Målet er at hele Norden skal være et godt sted at bo, leve og arbejde i. I sin tid som folketingsmedlem sad Orla Hav i Nordisk Råds udvalg for vækst og udvikling. 

Selv ser Hav et stort potentiale i det nordiske samarbejde, og han glæder sig til at sætte ord på sine politiske bedrifter:

“Jeg kan se tilbage på et langt liv i politik, hvor de regionale opgaver har optaget mig meget. Jeg er først og fremmest nordjyde. Men jeg har en levende interesse for samspillet med vore nabolande. Vi har et fælles sprogområde med variationer, men med mulighed for dialog på tværs af grænserne,” slår han fast. 

Udover at have politisk tæft har Orla Hav også en fortæller gemt i maven, og der er garanteret gode historier og indlevende beretninger, når du bruger en aften i selskab med en af Nordjyllands mest prominente politikere.  

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Foreningen Norden, der har til formål at formidle kendskabet til de øvrige nordiske landes kulturer gennem foredrag og rejser. 

Du kan opleve Orla Hav på Brønderslev bibliotek d. 6. juni kl. 19.

Billetter kan købes på bibliotekets hjemmeside eller på biblioteket. Billetterne koster 50 kr.

Kilde: Brønderslev Bibliotek
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.