Peter Stecher stiller op for Det Konservative Folkeparti til KV-21

Peter Stecher stiller op for Det Konservative Folkeparti
Profilbillede

Blå bog

Peter Stecher er 49 år gammel og stiller op for Det Konservative Folkeparti.

Udover hans arbejde og politiske virke nyder han at gå ture i naturen, læse en bog eller passe have.

Han har boet i Brønderslev Kommune siden 1997. Først i Brønderslev by, hvor han flyttede sammen med hans hustru og nuværende i Øster Brønderslev, hvor han har boet siden 2003.

Hvad betyder Brønderslev Kommune for dig?
"Brønderslev Kommune er jo min hjemkommune, og der hvor hele min dagligdag udfolder sig. Jeg nyder at komme rundt i hele kommunen - lige fra Aså i øst til Thise i Vest. Vores kommune byder på så mange forskellige naturoplevelser, kulturelle oplevelser og samtidig på et væld af fritidsmuligheder, og jeg har nok også stadig nogle til gode at opdage. Jeg har nu igennem cirka 20 år fungeret som Ejendomsmægler i kommunen - først i Brønderslev området og på det seneste i Dronninglund og Hjallerup området. Mit kendskab til hele kommunen er derfor generelt godt, og jeg ser kommunen som en helhed, hvor vi på tværs af geografi og politiske forskelle kan skabe resultater og sikre en kommune i fremgang."

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?
"Jeg har været aktiv i lokalpolitik nu i 8 år. I den periode har jeg oplevet en kommune, der efter nogle hårde år rent økonomisk har fået styr på økonomien og fået et godt grundlag for at foretage investeringer i en fortsat udvikling af kommunen. Det er en udvikling, jeg fortsat gerne vil være en del af, og derfor søger jeg igen valg til byrådet."

Hvad er dine politiske mærkesager?
"Mine mærkesager er Byer, Boliger og Byggegrunde, Garanti for plejehjemsplads og Klima & Miljø. Alle tre vigtige emner i Brønderslev Kommune. Jeg ønsker at flere nye borgere vælger at bosætte sig i vores kommune. Flere borgere giver nemlig større indtægter til kommunen, der kan benyttes til at investere i vores velfærd. Derfor skal vi også have boliger på hylderne, og udbuddet skal være varieret og attraktivt. Det samme gælder for byggegrundene, der samtidig skal være prissat på et konkurrencedygtigt niveau.
Visiterede borgere skal have en garanti for en plejehjemsplads, og vi skal sikre vores svage ældre og deres pårørende bedre aflastningsmuligheder.
Hensynet til vores fælles miljø bør have en fremtrædende plads i den daglige drift af kommunen. Klima og miljø skal tænkes ind i vores planlægning af for eksempel nye erhvervs- og boligområder."

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?
"At fortsætte arbejdet med at udvikle såvel Brønderslev som Hjallerup midtbyer. De to midtbyråd er i fuld gang med opgaven, men vi er ikke færdige, så det arbejde vil have en høj prioritet for mig. Lige så vigtigt er det med planlægningen af nye boligområder - særligt i Dronninglund og Brønderslev, er der mangel på kommunale byggegrunde."

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Peter Stecher