PM ENERGI SØGER RESERVEDELSEKSPEDIENT

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger til snarlig tiltrædelse, en reservedelsekspedient til vores reservedelslager.  

PM ENERGI er beliggende i Brønderslev og er en veletableret virksomhed med 77 ansatte, som forhandler og producerer nødstrømsløsninger, herunder generatoranlæg og UPS-anlæg, samt service og reparation af disse.

Opgaver
Med reference til Salgschefen indgår du i et team der varetager salg og køb af reservedele.  

Dit arbejde vil primært bestå af intern betjening af reservedele til vores serviceafdeling, oprettelse af tilbud, kunde/kollega vejledning om reservedele, ordremodtagelse, fakturering, indkøb, varemodtagelse, lagerdisponering, pakning og forsendelse.

Kvalifikationer
Du er gerne uddannet lagerekspedient og har et godt kendskab samt interesse for dieselmotorer og generatorer. Du er habil bruger af økonomisystem og Office-pakken.

Det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, stabil og har en fleksibel tilgang til løsning og koordinering af opgaver. Det er naturligt for dig at tale med mennesker, og du ved, at god kommunikation er nøglen til at opnå et godt og langsigtet samarbejde med kunden. Vi lægger stor vægt på at du er en holdspiller, der med et godt humør og positivt sind, bidrager til det fælles arbejdsmiljø. 

Du er flydende i dansk, både skrift og tale, samt du behersker engelsk i skrift og tale.

PM ENERGI som arbejdsplads
Hos PM ENERGI får du mulighed for at arbejde selvstændigt og træffe egne beslutninger. Dagligt bliver dine faglige kompetencer bragt i spil, og dine kvalifikationer gør dig i stand til at bevare overblikket, selv i komplekse situationer. Din arbejdsuge er fleksibelt tilrettelagt med masser af spændende opgaver. Det kræver struktur, men du planlægger arbejdsdagen med den største selvfølge. Du går til enhver opgave med stor passion, og vil have tingene til at lykkes.

Vi er en arbejdsplads, der sætter stor pris på din ansvarlighed og dine samarbejdsevner. PM ENERGI A/S er en løsningsorienteret virksomhed, der ser muligheder fremfor begrænsninger, og vi ønsker det samme af vores nye medarbejder. 

Arbejdsforhold
Som medarbejder hos PM ENERGI A/S bliver du tilbudt en selvstændig stilling i et godt og inspirerende arbejdsmiljø, med mulighed for personlige og faglige udvikling. Vi har et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger i en uformel organisation og korte beslutningsprocesser. Der er en god omgangstone med højt til loftet og et stærkt fællesskab med flere sociale arrangementer i løbet af året.  

Ansøgningsfrist:
Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist, og vi tager løbende kandidater ind til samtale. Stillingen vil være opslået, indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

PM ENERGI A/S, Østergade, 9700 Brønderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: job@pmenergi.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845909

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet