PM ENERGI SØGER SERVICELEDER / KOORDINATOR

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger endnu en serviceleder / koordinator til afvikling af ordrer i vores serviceafdeling.

PM ENERGI er en veletableret virksomhed med 78 ansatte, som forhandler, producerer og markedsfører generatoranlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer, samt service og reparation af disse.

Opgaver
Med reference til servicechefen indgår du i et serviceteam, der varetager en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor service og reparation af nødstrømsanlæg. Til daglig vil du indgå i et tæt samarbejde med vores serviceledere, intern servicesupporter og servicechef.

De primære arbejdsopgaver består af:

  • Modtage opkald fra kunder
  • Daglig kontakt til vores udekørende montører og teknikere
  • Teknisk support
  • Planlægning af arbejdsopgaver
  • Ressource planlægning
  • Ordrebehandling
  • Afdækning af opgaver
  • Risikovurdering
  • Udarbejdelse af tilbud

Kvalifikationer
Du har en håndværksmæssig baggrund, evt. maskinmesteruddannet, en god teknisk forståelse og gerne med kendskab til eller interesse for dieselmotorer. Du er en habil PC-bruger, herunder erfaring med Office-pakken.

Du vil dagligt være i kontakt med kunder, og det er derfor vigtigt, at du er serviceminded, tillidsskabende og imødekommende. Det er naturligt for dig at tale med mennesker og du ved, at god kommunikation er nøglen til at opnå et godt og langsigtet samarbejde med kunden.

Som serviceleder / koordinator har du fokus på at tilrettelægge arbejdet effektivt. Det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, stabil og omstillingsparat samt at du har en fleksibel tilgang til løsning og koordinering af opgaver. Vi lægger stor vægt på at du er en holdspiller, der med et godt humør og positivt sind, bidrager til det fælles arbejdsmiljø.

Du taler og forstår dansk, både i skrift og tale, samt du behersker engelsk i skrift og tale på brugerniveau.

PM ENERGI som arbejdsplads
Hos PM ENERGI får du mulighed for, at arbejde selvstændigt og træffe egne beslutninger. Dagligt bliver dine faglige kompetencer bragt i spil, og dine kvalifikationer gør dig i stand til at bevare overblikket, selv i komplekse situationer.
Din arbejdsuge er fleksibelt tilrettelagt med masser af spændende opgaver. Det kræver struktur, men du planlægger arbejdsdagen med den største selvfølge. Du går til enhver opgave med stor passion, og vil have tingene til at lykkes.

Vi er en arbejdsplads, der sætter stor pris på din ansvarlighed og dine samarbejdsevner. PM ENERGI A/S er en løsningsorienteret virksomhed, der ser muligheder fremfor begrænsninger, og vi ønsker det samme af vores nye medarbejder. 

Ansøgningsfrist:
Vi indkalder løbende til samtaler og stillingen være slået op indtil vi har fundet den rette kandidat.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

PM ENERGI A/S, Østergade, 9700 Brønderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5917572

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet