PoolNord: ”Vi er dygtige til vores arbejde”

Foto: PoolNord // Lars Thorup Kristensen.
Profilbillede

Mangler du pool, sauna eller dampbad enten til indendørs eller udendørs brug, kan du snildt vende hovedet mod PoolNord i Brønderslev. De installerer, reparerer og laver service i hele Nordjylland. Men de kører gerne længere sydpå, hvis det er det, kunden ønsker.

PoolNord specialiserer sig i rådgivning, installation og reparation af swimmingpools, sauna, dampbad og spabade. De sørger for at svare på alle spørgsmål, inden ordren lægges, hvorefter de fører den ud i livet. 

Alt lige fra produktet til levering og montering er i højeste kvalitet. Det kommer selvfølgelig med en pris, men ejeren mener, at taksten er retfærdig – man får nemlig, hvad man betaler for: 

”Vi bestræber os efter at ligge i den bedre halvdel af installatører. Målet er ikke nødvendigvis at være de billigste. Men vi vil vælges for de gode produkter, vi tilbyder, og fordi vi er dygtige til vores arbejde,” siger Lars Thorup Kristensen. 


Foto: PoolNord // Lars Thorup Kristensen

Drømmen lever på tiende år
Lars er indehaver og fungerer derudover også som servicemontør i virksomheden. Det har han været i ni og et halvt år, og PoolNord nærmer sig altså sit 10-års jubilæum.  

Lars blev færdiguddannet landbrugssmed i 1987. Kort efter fik han arbejde hos Munkholt Svømmebassiner i Hjallerup, hvor han begyndte sin karriere i faget. Herefter arbejdede han i en årrække hos Løkken Spa & Pool, som projektleder. 

Efter Lars længe havde gået med drømmen om at have sit eget firma, sprang han ud i det og åbnede PoolNord. 

”Siden da er det ellers bare gået slag i slag med udviklingen og de flere ansatte. Det har været en dejlig, stille og rolig udvikling," siger Lars.

Med 8 ansatte i dag ser PoolNord noget anderledes ud, end den gjorde, da virksomheden slog dørene op for første gang. 


Foto: PoolNord // Lars Thorup Kristensen

Både private og erhverv vil have pool og spa
PoolNord laver løsninger af høj kvalitet for både private og erhverv. De monterer saunaer, indendørs og udendørs spabade og swimmingpools for udlejningsbureauer i en lang rækker sommerhuse. Derudover har de også etableret anlæg for hoteller, campingpladser og fysioterapeuter. Men som Lars forklarer: 

”Der er også mange ganske almindelige parcelhusejere, der gerne vil have pool eller spa.” 

Deres mest populære produkt over hele linjen er swimmingpools. Når PoolNord skal anlægge en pool, starter priserne omkring 100 tusinde kroner. ”Men tre til fire hundrede tusinde til private pools er heller ikke uvant,” siger Lars. 

Om det er for private eller erhverv, lægger PoolNord flest arbejdstimer i det nordjyske. Men de kører gerne længere sydpå, hvis nogen har brug for deres services. 

Du kan læse mere om PoolNord og alle deres produkter og tjenester på hjemmesiden.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: PoolNord // Lars Thorup Kristensen