Projekt hedelund: "Det skal gøres ordentligt"

Kilde: Social- og sundhedsudvalget, Brønderslev kommune
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Som venstrefolk er det ikke vores politik, at kommunen skal opføre og eje restauranter. Alligevel har vi støttet op om processen omkring nyt Hedelund, da vi kunne se, at det kunne indgå i et lokalt kulturcentrum og fungere på markedsvilkår. Vi er rigtig ærgerlige over, at projektet med nyt Hedelund, i første omgang, har fået afslag. Omvendt forstår vi såmænd udmærket, at RealDania ikke vil gå ind i et projekt, der udelukkende handler om en kommunalt ejet restaurant.

Derfor er det vores tanke, at kommunen kan skyde penge i ”Fonden Fabrikken”, der har til formål at skabe en kulturinstitution i PN beslags bygninger. Pengene kan skydes ind, med en klausul om, at der skal være et fondsejet spisested med i projektet. På den måde understøtter vi et fantastisk projekt, der er båret af ildsjæle, og som vi gerne ser kommer godt fra start. Et samlet kultursted hvor alle dele af byens borgere – unge som ældre - kan få oplevelser sammen, hvor besøgende til parken kan nyde en kop kaffe og hvor forskellige foreninger og brugere kan samles om fælles aktiviteter – det er den vision vi ser for os – for vores by.

Dette er derfor vores oplæg til de videre diskussioner i byrådet. Vi ønsker den bedst mulige løsning for hele Brønderslev og dermed også med det bredest mulige politiske flertal. Det fundament vi lægger nu, vil danne grundlaget for udviklingen i mange år frem. Vi ser derfor frem til de kommende drøftelser i byrådet, med henblik på en afklaring i løbet af foråret. For det skal gøres snart – men det skal gøres ordentligt.

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk