Psykolog søges til affektivt område i Psykiatrisk Ambulatorium Midtvendsyssel

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en ny kollega til at varetage udredning og behandling af psykiatriske patienter, og som har lyst til at arbejde i et tværfagligt team med engagerede og erfarne kolleger.
Ambulatoriet står midt i en spændende udvikling, hvor området styrkes gennem veltilrettelagte og evidensbaserede behandlingsforløb. Ambulatoriet står overfor flere udviklingstiltag, og lige nu har vi implementering af metoder til systematisk patientinddragelse i fokus. Har du lyst til at være en del af denne udvikling, så send din ansøgning til os.

Affektivt Team består af en bredt sammensat personalegruppe bestående af sygeplejersker, speciallæger, psykologer, lægesekretærer og leder, og vores mål og ambition er at tilbyde evidensbaseret pleje og behandling på et højt fagligt niveau, med et samtidigt fokus på patientinddragelse og Regionens værdier. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til medindflydelse og medinddragelse, som igen baserer sig på tillid og gensidig dialog.
Vi vægter, der er plads til humor, til forskelligheder - både personligt og fagligt, og at der er en åben og god tone i samarbejdet.

Om jobbet
Stillingen er knyttet til affektivt område i Psykiatrisk Ambulatorium Midtvendsyssel, som har Brønderslev, Jammerbugt & Hjørring Kommuner som optageområde.
Der udredes og behandles patienter fra hele det affektive spekter samt PTSD, ADHD, belastningslidelser og udviklingsforstyrrelser m.m. I mindre skala patienter med angst og personlighedsforstyrrelse.
Der er fokus på at forstærke ambulatoriets faglighed gennem intern kompetenceudvikling ved undervisning, supervision og faglig meningsfyldt mødevirksomhed.
Kliniske arbejdsopgaver:

  • Udredning, herunder psykolog-faglig testning og psykiatrisk diagnostik
  • Udarbejdelse af behandlingsplaner
  • Gruppe- og individuel terapi
  • Psykoedukation
  • Supervision og undervisning
  • Deltage i behandlingsmøder/kliniske konferencer
Du vil få en travl og meningsfuld hverdag, hvor du i samarbejde med de øvrige faggrupper i teamet har ansvar for at tilrettelægge individuelle forløb og gruppebehandlingsforløb.
Affektivt Team tilbyder udover behandling også psykoedukation til patienter med unipolar depression, bipolar lidelse og ADHD.

Om dig
Vi søger en psykolog, gerne autoriseret, der har stor interesse i og/eller erfaring med udredning af autisme og ADHD, psykopatologisk udredning primært inden for det affektive område samt psykologisk testning. Erfaring med PSE, WAIS-IV, ADOS-2 og Hamilton er en fordel, men ikke et krav. Desuden lyst til og gerne erfaring med at supervisere og undervise.  Du evner at arbejde selvstændigt, opsøger og bidrager til faglig sparring ved behov og kan bevare overblikket i en travl hverdag. Vi forventer, at du kan indgå i et konstruktivt tværfagligt samarbejde med teamets øvrige medarbejdere om de samlede arbejdsopgaver. Vi ønsker en kollega, der lægger vægt på og har lyst til at bidrage til fællesskabet og det gode arbejdsmiljø i teamet.


Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job i et dedikeret tværfagligt arbejdsfællesskab med fokus på kerneopgaven. For at understøtte dette, er der regelmæssig intern undervisning og supervision i teamet og her er en stor grad af medindflydelse. Din introduktionsperiode vil tage udgangspunkt i de kompetencer og den erfaring du allerede har. Der er gode muligheder for efteruddannelse.
 
Der er på tværs af enheder faggruppemøder for psykologer, undervisning og andre arrangementer for psykologerne samt læger i klinikken.

Vil du vide mere
Du velkommen til at kontakte enten ambulatorieleder Christina Højer Kornum, på mail c.kornum@rn.dk eller telefon 97 64 43 51/51 15 25 88 

Det praktiske
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst
Arbejdstid: Mandag - torsdag kl. 8.00-15.30 og fredag kl. 8.00-15.00.
Tiltrædelse: D. 1. juni 2024 eller snarest derefter
Ansøgningsfrist: D. 10. maj 2024
Ansættelsessamtaler forventes afviklet i uge 21 eller 22.
 

• Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.
• I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.
• Du sender din ansøgning ved at trykke på "Søg Job" knappen og udfylde den formular, som kommer frem. Du kan vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag.
• Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.


 

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032189

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet