Psykolog til PTSD-teamet i Ambulatorium for Angst og Personlighedspsykiatri

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Funktionen er knyttet til Ambulatorium for Angst og Personlighedspsykiatri.

I Ambulatoriet er der tre teams, henholdsvis team for personlighedsforstyrrelser, angst og PTSD. Stillingen er knyttet til teamet for PTSD. Der vil kunne forekomme opdrag og funktioner på tværs af teams i relation til behandlings- og udredningsområder, og der samarbejdes generelt om den samlede udrednings-, behandlings- og supervisionsopgave i hele ambulatoriet.  

Teamet for PTSD varetager udredning og behandling af patienter med PTSD/KPTSD, hvor det er vurderet, at symptom- og lidelsesgraden sammenholdt med patientens funktionsniveau gør, at patienten tilhører psykiatriens og PTSD-teamets målgruppe. I teamet er der 2 psykologer, 1 sygeplejerske, 1 læge og 1 sekretær. Der varetages udredning og behandling på hovedfunktionsniveau.

PTSD-behandlingen tager udgangspunkt i metoderne PE (Prolonged Exposure), EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) og psykodynamisk terapi.
Behandlingen i ambulatoriet er ofte differentieret i forhold til patientens diagnose – PTSD/KPTSD, grad af lidelse og funktionsniveau.

Vi tilbyder kombinationsbehandling i form af farmakologisk og psykoterapeutisk behandling. Den psykoterapeutiske behandling består af et indledende PNI-gruppeforløb, der omhandler psykoedukation, nedregulering og stabilisering, samt In-vivo eksponering jf. PE samt individuelt traumefokuseret terapi og traumefokuseret gruppeterapi.

Om jobbet:
Som psykolog i PTSD-teamet i Ambulatorium for Angst og Personlighedspsykiatri får du en spændende og meningsfuld hverdag med en bred vifte af opgaver, og et nært samarbejde med kolleger. Der gives rammer for oplæring i relevante udredningsværktøjer. På sigt skal du være indstillet på at blive uddannet bl.a. inden for PE og anvende denne metode i behandlingsarbejdet.

Kliniske arbejdsopgaver:

  • Gennemføre vurderende samtaler og udredningsopgaver primært i relation til PTSD/KPTSD, men andre udredningsopgaver kan forekomme      
  • Gennemføre PTSD, PNI-gruppeforløb
  • Gennemføre ITFT (Individuelt traumefokuseret terapi)
  • Gennemføre TFGT (Traumefokuseret gruppeterapi)
  • Supervisionsopgaver

Om dig:
Du er enten specialist i psykoterapi til voksne eller special psykolog. Du har erfaring med eller interesse i traumatologi og PTSD

Derudover vægtes personlige kompetencer højt.

Vi tilbyder:
Vi kan tilbyde et spændende job på en arbejdsplads, hvor vi vægter arbejdsmiljøet og psykologfagligheden højt i en tværfaglig klinik, hvor du som psykolog vil indgå i en dynamisk personalegruppe bestående af psykologer, læger, socialrådgivere, sygeplejersker og sekretærer.

Du får mulighed for at arbejde med målgruppen af patienter, der lider af PTSD/KPTSD. Behandlingen varetages indenfor et velstruktureret ambulatorium, hvor vi vægter faglighed, åbenhed og fleksibilitet højt. Vi har fokus på at tilbyde evidensbaseret og effektiv behandling og være tilgængelige for patienterne.

I denne stilling vil du få mulighed for at opnå erfaring og kompetence med udredning og behandling af den beskrevne målgruppe. Vi tilbyder løbende supervision i relation til varetagelse af funktionen, samt mulighed for oplæring, daglig sparring med kollegaer, og faglig udvikling. Du vil indgå i en større psykologgruppe både i ambulatoriet, men også på tværs af afdelinger i Almenpsykiatrisk Afdeling, Nord, hvor der afholdes løbende psykologfaglige møder og arrangementer.

Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til psykolog Erik Jensen 9764 3215, erik.j@rn.dk eller ambulatorieleder Aline Busch 9764 4557, aebn@rn.dk.  

For yderligere beskrivelse af Almenpsykiatrisk Afdeling, Nord, henvises der til Psykiatriens hjemmeside: Afdelinger, Brønderslev Psykiatriske Sygehus (rn.dk)

Det praktiske:
Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse den. 1. august 2024 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst og forhåndsaftaler.

Der er ansøgningsfrist den 10. juni 2024.
Der afholdes samtaler den 18. juni 2024.

Vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Du sender din ansøgning ved at trykke på ”Søg Job” knappen og udfylde den formular, som kommer frem. Du kan vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag.

Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055501

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet