Region Nordjylland: Book din (uforpligtende) samtale NU!! Sygeplejerske søges til fast stilling til Ældrepykiatrisk Sengeafsnit N4D

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Sygeplejerske søges til fast stilling til Ældrepykiatrisk Sengeafsnit N4D, 32-37 timer

På N4D byder vi velkommen til et helt særligt, stort og spændende speciale, indenfor Psykiatrien.  
Brænder du for at arbejde med den ældre patientgruppe – i særdeleshed mennesker med demens og/eller adfærdsforstyrrelser? Vil du have mulighed for at bruge dine kompetencer indenfor både det somatiske og det psykiatriske felt, så er N4D den rette arbejdsplads for dig.
Hos os, er du med til at gøre en forskel for både patienter og pårørende, og du får mulighed for at hjælpe psykisk sårbare ældre og deres familier videre i en proces, hvor der skal træffes mange svære beslutninger om fremtiden.
Ligeledes er vi en del af den akutte behandlingspsykiatri, men med et helt særligt niche område, som på mange måder adskiller sig, men også har flere ligheder med almenpsykiatrien.

Vi er en afdeling hvor der er vedvarende fokus på et godt arbejdsmiljø, og vi har alle forpligtet os på nogle helt særlige samarbejdsaftaler, som er lavet på baggrund af psykiatriens ITOP værdier. Samtidig har vi også stort fokus på den individuelle medarbejder og den enkeltes trivsel.
Vi søger en kollega som har erfaring fra psykiatri og/eller ældreområdet, eller en kollega der har lyst til, og mod på, at lære netop vores speciale at kende.

Dine kommende kollegaer siger følgende om deres arbejdsplads:
”Her er plads til alle, vi styrker og fremhæver hinandens kompetencer samt særheder” (SSA ansat i 4 år).
”Den bedste patientgruppe – her giver arbejdet mening. Jeg er stolt over mit arbejde” (Sygeplejerske ansat i 5 år).
”Alle faggrupper og leder er fleksible – vi hjælper hinanden med at komme i mål med arbejdsopgaverne” (Sygeplejerske ansat i 9 år).
”Et trygt og lærerigt arbejdsmiljø” (SSA ansat i 11 år)

Om jobbet:
Som sygeplejerske på N4 får du en travl og meningsfuld hverdag med mange bolde i luften, og en hverdag hvor vi altid bliver udfordret på 'plejer'. I sygeplejen til vores patientgruppe holdes der øje med både fysiologiske og psykiatriske problemstillinger. Hos os lærer du, at varetage helhedssygepleje til den ældrepsykiatriske patient.
Du kommer til, at arbejde med deeskalerende sygepleje og forebyggelse af tvang. Du kommer til, at arbejde med patientinddragelse både i behandlingen af og sygeplejen til den ældrepsykiatriske patient. Du kommer på N4D til, at arbejde tværfagligt både internt i afsnittet, og i forhold til primærsektoren.

Det praktiske:
Alle stillinger opslås som fuldtidsstillinger. Dog er det muligt efter ønske, at ændre ansættelsesbrøken fra alt i mellem 32-37 timer/uge. Stillingen kan være fleksibel i forhold til vagttyper, tilkendegiv derfor gerne, hvis der er særligt én eller flere vagttyper, som du har interesse for.
Vi kan ligeledes tilbyde arbejdsweekend hver 3 uge med 12-timers vagter, eller arbejdsweekend hver 2 uge med 8-timers vagter.

Om dig:
Vi ønsker, at du er uddannet sygeplejerske og at du er motiveret af, at arbejde med ældre mennesker. Du forstår vigtigheden af et godt arbejdsmiljø, og du vil gerne bidrage hertil.
Du skal trives med at have mange bolde i luften, og kan bevare overblikket i pressede situationer. Vi leder efter en kollega som er nysgerrig og løsningsorienteret, og som lægger vægt på dialog og samarbejde både i forhold til patienter, kollegaer og ledelse. Vi søger en kollega som er både stabil og fleksibel, og som er fagligt engageret og er interesseret i at bidrag til afsnittets udvikling.
Vi søger en kollega som efter introduktion kan fungere som ansvarshavende sygeplejerske i weekender og aftenvagter.

Om afdelingen:
Ældrepsykiatrien er i foråret 2023 blevet opdelt i to enheder - en affektiv og demens enhed – begge med tilhørende ambulatorie funktion. Begge enheder har hver deres ledende oversygeplejerske, som personalet i henholdsvis affektiv og demens enhed, refererer til.
Imellem de 2 enheder er der i forvejen, og der vil fremadrettet fortsat være et tæt og fleksibelt samarbejde.
Afsnit N4A og NAD udgør de to sengeafsnit, og er en lukket intensiv sengeafdeling med regionsdækkende funktion.
Vi har akutfunktion, og kan i alt have 22 patienter indlagte, hvoraf 2 af pladserne kan konventers til højintensive pladser.
Vi har i sengeafsnittene tilknyttet ergoterapeut, fysioterapeut, musikterapeut, aktivitetsmedarbejder, socialrådgiver og læger. Plejepersonalet består af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, og vi uddanner både SSA-elever og sygeplejerskestuderende i afsnittet.
Sygeplejen er organiseret med sundhedsfaglig kontaktperson til den enkelte patient. I de tilfælde hvor det giver mening, arbejdes der ligeledes i teams omkring én eller flere patienter.
Du kan læse mere om klinik Psykiatri Nord på vores hjemmeside: http://www.psykiatri.rn.dk

Vi tilbyder:
Vi prioriterer Introduktionsprogram hvor du de første 4 uger, IKKE tæller med i normeringen. Derudover tilbyder vi mentorordning, og vi er en arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling.
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i en afdeling, hvor der er medindflydelse og en høj grad af faglighed. Du får dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af en ledelse og kollegaer, der brænder for specialet. Vi lægger vægt på, at have en god og afvekslende hverdag, hvor vi alle tager ansvar og passer godt på hinanden.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, eller ønsker du at få mere at vide om stillingen eller afdelingen, så er du velkommen til at kontakte chefsygeplejerske/ledende oversygeplejerske N4D, Louise Hjortlund Tetsche 97643921.

Ansættelse:  1/12-23.

Ansættelsessamtaler:
For at være fleksible samt imødekomme overfor Dig, som kunne være interesseret, vil vi gerne give mulighed for, at Du selv kan booke en tid til samtale. Hvis Du synes en skriftlig ansøgning er udfordrende, tidskrævende o.lign., så er Du velkommen til at sende nogle få linjer omkring sig selv, og så tager vi resten ”ansigt-til-ansigt”.
Du booker en tid ved at kontakte Afdelingsledelsessekretær Mette Møller Christensen på tlf: 97644602 og/eller mail: metmoc@rn.dk
Af dage vi kan tilbyde er: 26/9, fra klokken 08.00-13.00 samt 27/9, fra klokken 09.00-13.00.
For at du kan booke tid, er det forudsætning, at du er uddannet Social og sundhedsassistent. Andre faggrupper kommer ikke i betragtning
 
Ansøgningsfrist: 29/9-2023. Ansættelsessamtaler se nedenfor.

Du sender din ansøgning ved at trykke på ”Søg Job” knappen og udfylde den formular, som kommer frem. Du kan vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag. Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.
Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.
I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
 
Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://rn.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=b71047cc-ac47-4710-8c49-d793c4124b09

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5910034

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet