Region Nordjylland: Er du vores nye Social og Sundhedsassistent i Affektivt sengeafsnit Ældrepsykiatrien?

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Affektiv Søjle, Ældrepsykiatrisk Sengeafsnit søger Social- og sundhedsassistent 37 timer/uge
 Brænder du for at arbejde med den ældre patientgruppe, og vil du have mulighed for at bruge dine kompetencer indenfor både det somatiske og det psykiatriske felt, så er N4 den rette arbejdsplads for dig. Her har du mulighed for at gøre en forskel for både patienter og pårørende, og du får mulighed for at hjælpe psykisk sårbare ældre og deres familier videre i en proces, hvor der skal træffes mange svære beslutninger om fremtiden. Du får mulighed for at arbejde i behandlingspsykiatrien indenfor et helt særligt niche område, som på mange måder adskiller sig, men også har flere ligheder med almenpsykiatrien. Vi kan byde velkommen til et unikt, stort og spændende speciale indenfor Psykiatrien.  
Vi er en afdeling hvor der er vedvarende fokus på et godt arbejdsmiljø, og vi har alle forpligtet os på nogle helt særlige samarbejdsaftaler, som er lavet på baggrund af psykiatriens ITOP værdier
Vi søger en kollega som har erfaring fra psykiatri og/eller ældreområdet, eller en kollega der har lyst til, og mod på, at lære netop vores speciale at kende.
 Dine kommende kollegaer siger følgende om deres arbejdsplads:”Her er plads til alle, vi styrker og fremhæver hinandens kompetencer samt særheder” (SSA ansat i 4 år).”Den bedste patientgruppe – her giver arbejdet mening. Jeg er stolt over mit arbejde” (Sygeplejerske ansat i 5 år).
”Alle faggrupper og leder er fleksible – vi hjælper hinanden med at komme i mål med arbejdsopgaverne” (Sygeplejerske ansat i 9 år).
”Et trygt og lærerigt arbejdsmiljø” (SSA ansat i 11 år)
 Det praktiske:
Vi kan tilbyde, at man enten har arbejdsweekend hver 3 uge med 12-timers vagter, eller arbejdsweekend hver 2 uge med 8-timers vagter.
Stillingen kan være fleksibel i forhold til vagttyper, tilkendegiv derfor gerne, hvis der er særligt én eller flere vagttyper, som du har interesse for. Det er dog en forudsætning at du kan byde ind med 2 forskellige vagttyper.
Stillingen er på fuld tid, men vi kan være imødekommende, såfremt du ønsker et mindre timeantal.

Om jobbet:
Som social- og sundhedsassistent på N4 får du en travl og meningsfuld hverdag med mange bolde i luften, og en hverdag hvor vi altid bliver udfordret på 'plejer'. I sygeplejen til vores patientgruppe holdes der øje med både somatiske og psykiatriske problemstillinger. Hos os lærer du, at varetage helhedssygepleje til den ældrepsykiatriske patient.
Du kommer til, at arbejde med deeskalerende sygepleje og forebyggelse af tvang. Du kommer til, at arbejde med patientinddragelse både i behandlingen af og sygeplejen til den ældrepsykiatriske patient. Du kommer på N4 til, at arbejde tværfagligt både internt i afsnittet, og i forhold til primærsektoren.

Om dig:
Vi ønsker, at du er uddannet social- og sundhedsassistent, og at du er motiveret af, at arbejde med ældre mennesker. Du forstår vigtigheden af et godt arbejdsmiljø, og du vil gerne bidrage hertil. Du skal trives med at have mange bolde i luften.
Vi leder efter en kollega som er nysgerrig og løsningsorienteret, og som lægger vægt på dialog og samarbejde både i forhold til patienter, kollegaer og ledelse. En kollega som er både stabil og fleksibel. En kollega som er fagligt engageret interesseret i at bidrag til afsnittets udvikling. En kollega som kan bevare overblikket i pressede situationer.

Om afdelingen:
Afsnit N4, er en lukket intensiv sengeafdeling med regionsdækkende funktion.
Vi har akutfunktion, og kan i alt have 22 patienter indlagte. Heraf kan 2 af pladserne konverteres til højintensive. Vi har i afsnittet tilknyttet ergoterapeut, fysioterapeut, musikterapeut, aktivitetsmedarbejder, socialrådgiver og læger. Plejepersonalet består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og pædagoger. Vi har til huse i samme bygning som Ældrepsykiatrisk Ambulatorium, og vi har et tæt samarbejde med dem.
Vi har på afdelingen et mobilteam, hvor 5 sygeplejersker veksler mellem at arbejde inde i afsnittet og ”ude i marken”.
Vi uddanner både SSA-elever og sygeplejerskestuderende i afsnittet.
Afsnittet er delt op i 2 ”sub”-afsnit – N4A og N4D. På N4A indlægges hovedsaligt patienter med affektive lidelser, og på N4D hovedsaligt patienter med demensdiagnoser og hertil svære adfærdsforstyrrelser og/eller psykiske lidelser. Stillingen er med besættelse i N4A, men vi arbejder sammen som en enhed, og der er derfor behov for at man skifter base i enkelte vagter
Sygeplejen på N4A er organiseret med  TEAMS omkring den enkelte patient.
Vi prioriterer Introduktionsprogram samt mentorordning, og vi er en arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling.

Vi tilbyder:
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i en afdeling, hvor der er medindflydelse og høj faglighed. Du får dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af en ledelse og kollegaer, der brænder for specialet. Vi lægger vægt på, at have en god og afvekslende hverdag, hvor vi alle tager ansvar og passer godt på hinanden.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, eller ønsker du at få mere at vide om stillingen eller afdelingen, så er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Camilla Marie Cederkvist på tlf: 30713467

Ansættelse:  1/11 2023 eller snarest muligt
 
Ansøgningsfrist: 24/9 23

Ansættelsessamtaler: For at være fleksible samt imødekomme overfor dig, som kunne være interesseret, vil vi gerne give mulighed for, at Du selv kan booke en tid til samtale. Hvis Du synes en skriftlig ansøgning er udfordrende, tidskrævende o.lign., så er Du velkommen til at sende nogle få linjer omkring sig selv, og så tager vi resten ”ansigt-til-ansigt”.
Du booker en tid ved at kontakte Afdelingsledelsessekretær Mette Møller Christensen på tlf: 97644602 og/eller mail: metmoc@rn.dk
Af dage vi kan tilbyde er:
26/9, fra klokken 08.00-13.00 samt 27/9, fra klokken 09.00-13.00.
For at du kan booke tid, er det forudsætning, at du er uddannet Social og sundhedsassistent. Andre faggrupper kommer ikke i betragtning

Du sender din ansøgning ved at trykke på ”Søg Job” knappen og udfylde den formular, som kommer frem. Du kan vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag. Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillings-opslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
 
Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.


 

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://rn.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=3effd0f0-3b06-443b-8bb6-2ae214b04432

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5909920

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet