Rundvisning i vinmarkerne og vinsmagning

Kilde: Nygårdsminde Vingård
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk

Vinmarkerne står utrolig flot her frem mod vinhøsten midt i oktober.

Det har du nu mulighed for at opleve tæt på. Tag til Brønderslev i stedet for Bordeaux 

Kom til rundvisning med vinbonden Jan Lunde i de smukke vinmarker på Nygårdsminde Vingård. Vinbonden fortæller om vin 'made in Denmark' og de særlige udfordringer en dansk vinbonde har.

I slutter af med en lille smagsprøve på husets vin eller saft i vinbaren.

Rundvisningen kan fint kombineres med et spil parkgolf på de flotte baner foran vinmarkerne. Alle kan være med til parkgolf. Reglerne er simple, for man skal blot bruge færrest slag på banen. I spiller med hver jeres rengjorte kølle og bold. Og I kan nøjes med at spille en 9 huller eller alle 27 huller - fra 1 time til 2,5 time. Pris 100 kr for voksne og 50 for børn. Tilmelding er ikke nødvendig.

Vi har et lille eksklusivt sortiment af Nygårdsminde Vine: Rosévin, hvidvin, rødvin, mousserende rosé og portvins rosé.

Vores ambition som vinbøder er at dyrke kvalitetsvins og være med til at sætte Danmark - og Vendsyssel på vinlandkortet.

Vi har åben for rundvisninger i vinmarken, vinsmagninger, parkgolf og arrangementer for virksomheder, netværk og private grupper. Vi sælger også vinplanter på Nygårdsminde Vingård og holder kurser i beskæring af vinstokke og tilbyder rådgivning om vindyrkning.

Nygårdsminde Vingård har 2.500 vinstokke fordelt på 2 hektar. Alle vinstokkene bliver dyrket økologisk og efter filosofien 'Vinen gøres i marken'

Dato: Onsdag den 14. oktober 2020
Tidspunkt: Kl. 15.00
Pris: 100 kr for voksne og 50 for børn
Adresse: Nygårdsminde Vingård, Tolstrupvej 102, Brønderslev

Flere artikler