Seneste regnskab fra HUSET AGERBÆK A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

HUSET AGERBÆK A/S i Brønderslev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -47.479 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HUSET AGERBÆK A/S en bruttofortjeneste på 1,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SISCO TRADING ApS i Brønderslev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 101.337 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SISCO TRADING ApS en bruttofortjeneste på 1 million kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SERRITSLEV MURERFORRETNING A/S i Brønderslev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 551.483 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SERRITSLEV MURERFORRETNING A/S en bruttofortjeneste på 5,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EDC Lykke & Hardahl ApS i Brønderslev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EDC Lykke & Hardahl ApS en bruttofortjeneste på 2,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TANDPROTETIKEREN, BRØNDERSLEV ApS i Brønderslev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 557.084 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDPROTETIKEREN, BRØNDERSLEV ApS en bruttofortjeneste på 2,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler