Sensommerfest i Brønderslev og du er inviteret

Profilbillede
Cille Rosentoft

Fredag den 24. september inviterer Idræts- og Borgerforeningen til sensommerfest med god mad, musik og stemning. Her kan du både hygge dig og støtte en lokal forening.

Som en afrunding på sommeren, kan du nu komme til sensommerfest med Borgerforeningen og Ø.H.I.B. Øster Hjermitslev Idræts- og Borgerforening. Det bliver en aften med god mad og god musik, og samtidig kan du være med til at støtte en lokal forening.

Festen starter klokken 18.00, og du får serveret en lækker buffet og kan opleve, når Peter Olesen spiller op til dans klokken 19.00. Festen varer helt til klokken 01.00 og der bliver både dans og snak.

Jo flere der deltager, jo mere stemning kan der skabes, så hvorfor ikke tage din nabo under armen og forbered jer på en aften med mad og musik. I skal købe billet for at tilmelde jer. Hele arrangementet koster 175 kroner, og du betaler ved tilmelding. Du kan enten ringe til Ole Hejlesen på telefon 40941919 eller sende en mail på OBH@nordfiber.dk senest den 12. august.

Ved for få tilmeldinger aflyses festen, og du får naturligvis refunderet din betaling. Alle corona-restriktioner overholdes.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler