Siden starten har Maria L haft en fyldt kalender: "Stor tak til alle der besøger min klinik og støtter lokalt"

Foto: Maria L - Din hudplejer.
Profilbillede
dato

Efter mange års erfaring som kosmetiker og hudplejer har Maria Larsen, bedre kendt som Maria L, etableret sig som den hjælpende hånd her i Brønderslev.

Efter at have arbejdet for Dorthe Brogaard ved B-Beautiful, tog Maria skæbnen i egne hænder og åbnede sin egen klinik, 'Maria L - din hudplejer', i 2022.

Beslutningen om at starte sin egen klinik blev bekræftet af den overvældende støtte fra de lokale, som længe havde håbet på Marias tilbagevenden til byen.

“Efter at B-Beautiful lukkede sin afdeling i Brønderslev, blev jeg ofte prikket på skulderen i supermarkederne af de gamle lokale kunder, der håbede på, at jeg ville komme tilbage til byen. Jeg var utrolig glad for at arbejde ved B-Beautiful, men efter mange overvejelser og efter at have fået mange henvendelser fra gamle kunder, valgte jeg at åbne min egen klinik.”

Det skulle vise sig at være en god beslutning, for siden åbningen har Maria haft en fuldt booket kalender. Det er en støtte, hun har været ovenud taknemmelig for.

“Maria L - din hudplejer har fra 'Dag 1' haft en fuld booket kalender, hvilket jeg er utrolig taknemmelig for. Så stor tak til alle, der besøger min klinik, og støtter lokalt,” siger den stolte klinikejer.

Resultaterne hos Maria L taler for sig selv, hvilket vi kunne præsentere i en tidligere artikel.

Læs mere om det her: Hudplejer Maria L deler før og efter-billeder: "Når billeder siger mere end 1000 ord"


Siden starten har Maria L haft fuldt booket - nogle af hendes anmeldelser giver et præg på hvorfor (Foto: Maria L - Din hudplejer)

Behandlinger i rolige omgivelser
Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, herunder ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger til krop og ansigt samt fodbehandling. Alle disse behandlinger opfylder forskellige behov lige fra afslapning til anti-aging og behandling af hudproblemer såsom Rosacea.

Maria L's klinik fører et udvalg af kvalitetsprodukter, herunder pH formula og Kalahari, der er kendt for deres effektivitet og innovative tilgang til hudpleje.

“pHformula egner sig til forskellige hudproblemer, herunder både problematisk hud som akne-udbrud og sart hud eller hud i for tidlig aldring. Her arbejder jeg med forskellige syrer, og disse behandlinger kan kombineres med needling/nanoneddling. Kalahari,” siger Maria og fortsætter:

“Kalahari er min 'heksedoktor'-serie. Den er baseret på de afrikanske indfødtes urgamle opskrifter. Hvert produkt er baseret på nærende planteolier, fugtgivende urteekstrakter og effektive formler. Målet er at skabe en sund hudbarriere, eksfoliere huden så hudtonen er frisk og klar, samt reducere inflammation.”

Maria L tilbyder nogle utroligt gode priser på hendes behandlinger, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover er klinikken placeret i rolige omgivelser i tilbygning til hjemmet med parkering lige foran døren.

Besøg klinikken i Midgården 8 og oplev selv, hvorfor Maria L's kunder vender tilbage gang på gang for en personlig skønhedsoplevelse.

Du finder meget mere om Maria L - Din Hudplejer på klinikkens Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Maria L - Din hudplejer