Slettens Køkken - mad med kærlighed

Profilbillede
dato

Leder du efter hverdagsretter, smørrebrød, festmenu eller en lækker buffet, leveret direkte til dit hjem eller firma? Så få en snak med Thomas i Slettens Køkken.

Thomas Sletten er opvokset i branchen med forældre, der havde Pandrup Kro i 80'erne. Efter sin læretid som kok på Aars Hotel, som hans forældre også drev, blev han færdigudlært i 1990. Gennem årene har Thomas Sletten været flere forskellige steder. Blandt andet i turistbyen Blokhus og hos Kaas Slagter & Madbutik. I 2002 startede han som selvstændig i Blokhus Golfcafé, som fik tillægsnavnet Slettens Køkken. Navnet, som han tog med til Brønderslev i 2014, hvor han åbnede Slettens Køkken på Saltumvej 25.

Slettens Køkken har stor erfaring med mad ud af huset, lige fra de helt små til de meget store leveringer. En af de største opgaver Thomas Sletten har haft, var da Slettens Køkken i 2019 skulle stå for maden i det store telt ved Brønderslev Marked:

"Der kom vel et par tusinde mennesker forbi i løbet af de fire dage, som markedet strakte sig over", vurderer Thomas Sletten, der havde seks-syv kokke og andre rutinerede medarbejdere med til at løse opgaven, hvor en del af maden blev forberedt hjemme i køkkenet på Saltumvej.


Thomas har fokus på kvalitet og gode råvarer i køkkenet. Men det er ikke kun gode råvarer, der skal til, forklarer Thomas Sletten.

"Vi tilbereder maden af lyst og med kærlighed for at skabe store smagsoplevelser - uden dikkedarer. Vi laver vores menuer ud fra sæsonens friske råvarer, som vi kombinerer med godt køkkenhåndværk og passion for madlavning. Jeg ved, at man kommer langt med god gammeldags hjemmelavet mad, fordi vi har kunder, der efterspørger år efter år"

"Når man bestiller mad hos os, ønsker vi også at gøre det så nemt for kunderne som muligt - så har de mere tid til at kræse om sine gæster. Derfor leverer vi maden så serveringsklar som mulig", fortæller Thomas, som med sine mange års erfaring i branchen, kan rådgive kunderne og komme med forslag til en menu, som vil være en sikker succes hos gæsterne.


Det er primært Thomas Sletten, der står for den daglige drift i køkkenet. - "Men opgaverne bliver naturligvis uddelegeret til mine dygtige kokke og medarbejdere", forklarer Thomas, der tilføjer, at han på eget initiativ har tegnet overenskomst med 3F - og har ordnede forhold med de ansatte.

Om fremtiden fortæller Thomas, at han er godt tilfreds med forretningen som den er nu. 

"Vi tilpasser og forbedrer løbende menukortet efter kundernes ønsker, men vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Det er ikke kun suppe, steg og is vi har på menukortet, selvom jeg godt ved, at vi kommer langt med god gammeldags hjemmelavet mad"

"Vi håber, at du kan finde netop det, du ønsker at servere. Skulle du have andre specielle ønsker så kontakt os på 51684763 eller kig på www.slettens.net", slutter Thomas Sletten.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Slettens Køkken // Thomas Sletten