Stærk CFO med flair for digitalisering

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du en stærk forretningsmæssig og økonomisk forståelse? Er du vild med at ledelse og digitalisering? Så søger LandboNord lige nu en handlekraftig CFO eller økonomichef med CFO potentiale.

Som CFO bliver du nøgleperson i LandboNords økonomistyring og vigtig sparringspartner for vores CEO. Din hverdag vil være præget af både strategiske opgaver, fx beslutningsmateriale for bestyrelse og øvrig ledelse, og af hands on opgaver, fx controlling af vores projekter og opgaver i vores økonomiafdeling. Du indgår i ledergruppen og har direkte reference til samt et tæt samarbejde med vores CEO. 

Du får ca. 10 medarbejdere i direkte reference, som til daglig sidder i vores bogholderi, controlling og it-afdelinger.

Arbejdsopgaver, der motiverer og udvikler 

Dine primære samarbejdspartnere er lederne i vores egen organisation og hos vores samarbejdspartnere. Dine opgaver omfatter bl.a.: 

  • Budget og regnskab
  • Kontakt til vores revisor, bank, myndigheder mv.
  • Løbende rapportering og udarbejdelse af ad hoc analyser
  • Forhandling af indkøbsaftaler
  • Ledelse af diverse aktiviteter og investeringsprojekter
  • Effektivisering og automatisering af vores processer og daglige rutiner
  • Sikring af drift af vores IT-set up og GDPR

Du er vigtig for os 

Vi interesserer os for mennesker. Det gælder både kunder og medarbejdere. Hos os hænger opgaver og ressourcer sammen, og vi mestrer work-life-balance i praksis. Vi fokuserer på den langsigtede medarbejdertilknytning og tilbyder udvikling og uddannelse i et fleksibelt ansættelsesforhold. Vi tilbyder gode personaleforhold, et uformelt miljø og engagerede ambitiøse kollegaer.

Vores ønsker til dig 

Det er vigtigt for os, at du falder godt til. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at det sker, men det er en forudsætning, at du også selv bidrager til det sociale miljø og vidensdeling. Det betyder både, at du har en stærk evne til at indgå i relationer og bygge netværk i og udenfor LandboNord, og det betyder, at du kan anskue problemstillingerne fra flere perspektiver. 

Det er også en forudsætning, at din faglighed er på plads, fx cand.merc. aud eller cand.merc. i økonomistyring, erfaring fra en lignende stilling samt er stærk på IT. Det betyder bl.a., at du er i stand til at formidle et komplekst fagområde og gå i dialog med samarbejdspartnere på alle niveauer. 

Som leder har du en coachende og motiverende ledelsesstil. Du udstråler autenticitet og robusthed, og du har et tydeligt ledelsesmæssigt værdisæt. Vi tror på, at alle disse komponenter er med til at skabe klarhed over prioriteterne og skabe retning, mening og følgeskab. 

Søg stillingen

Vi håber stillingen lyder som noget for dig. Ønsker du at høre mere, så kontakt gerne CEO Uffe Bertelsen tlf. 96242424 eller til HR & Kommunikationschef Birgitte Pedersen tlf. 30486080. Vi afholder løbende samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet vores nye CFO.

Du søger stillingen ved at registrerer dig i vores rekrutteringsdatabase og uploade dit CV og din ansøgning via LandboNords hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

LandboNord, Erhvervsparken, 9700 Brønderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.landbonord.dk/ln-karriere/cfo

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848471

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet