Støtte-demonstration for de syriske flygtninge i Danmark

Amnesty demonstration i Frankrig
Profilbillede
Cille Rosentoft

Onsdag den 9. juni afholdes der i samarbejde med Amnesty International i Aalborg en støttedemonstration for de syriske flygtninge. Mød op på Banegårdspladsen i Brønderslev klokken 18.00, hvis du vil vise din støtte.

Der afholdes støttedemonstration for de syriske flygtninge i Danmark onsdag den 9. juni klokken 18.00 på Banegårdspladsen i Brønderslev. Arrangørerne bag er Amnesty International Aalborg og Atas Sørensen. På den oprettede facebook-begivenhed beskriver de grunden til demonstrationen således:

“Det er påfaldende og forkasteligt, at de danske myndigheder nu fratager borgere deres opholdstilladelse og beskyttelse i Danmark og forsøger at presse dem til “frivilligt” at udrejse til Syrien. Også i Brønderslev er der familier fra Syrien, der mister deres opholdstilladelser.

Denne beslutning er i strid med internationale anbefalinger og ser stort på centrale menneskerettigheder som retten til et familieliv og retten til beskyttelse mod forfølgelse.

Vi siger: Stands hjemsendelserne! Syrien er ikke et sikkert land.”

For at bakke op om de syriske flygtninges sag, har de arrangeret denne demonstration, som alle interesserede inviteres til at deltage i.

Demonstrationens program:

  • 18.00-18.05 Velkomst
  • 18.05-18.15 Tale ved Amnesty International
  • 18.15.-18.25 Tale ved Lilas Al-Masri, syrisk flygtning i Brønderslev
  • 18.15-18.25 Tale ved Haifaa Awad, dansk/syrisk læge
  • 18.25 Fællessang og foto

Alle corona-restriktioner overholdes til dette arrangement.


Kilde: Redaktion
Flere artikler