Sygeplejerske

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kornumgaard Plejehjem v/ Danske Diakonhjem søger sygeplejerske m/ teamkoordinatorfunktion

 

 

 

Vi er et sygeplejersketeam, der søger en kollega pr. 1.2.24 eller før. Sygeplejerskerne er knyttet op på hver sit team, bestående af 2 fløje og hjælper hinanden på kryds når arbejdet kalder på det, samt ved ferie og fri i øvrigt.

Timetallet taler vi om, men vi søger en kollega med min. 30 timer/ uge. Arbejdet ligger på hverdage og få helligdage.

Kornumgaard Plejehjem er hjem for 70 beboere som bor i ét plan fordelt på 6 fløje. Der arbejder ca 60 fastansatte fordelt på SSA, SSH, sygehjælpere, plejehjemsass., husassistenter, køkkenassistenter, ufaglærte og pedeller. Vi har eget køkken, egne pedeller og en meget uformel omgangstone i vores hus.

Alle er vigtige og aktive ift vores kerneopgave, nemlig det gode liv for vores beboere og deres familier.

 

Vi arbejder i en værdibaseret organisation, det betyder, at vores plejehjem først og fremmest er et HJEM for vores beboere, og dernæst en arbejdsplads. Vi arbejder for at skabe livsglæde og give vores beboere et godt otium. Derfor er det vigtigt for os, at du har en baggrund fra hjemmeplejen /plejehjem, som du kan trække på.

 

Vi har det sygeplejefaglige ansvar i vores respektive teams og skal sammen med vores Afd.spl. sikre at mål og kvalitetskrav udleves og implementeres, derfor er vi også aktive med sparring og sygeplejefaglig indsats omkring de komplekse beboere. Vi arbejder meget med faglighed, udvikling og dokumentation, det er vigtigt for os, at alle faggrupper får udnyttet deres kompetencer. Samarbejdet i hverdagen med alle vore kolleger er grundlaget for at vi kan løse de faglige opgaver sammen, følge kompetenceprofilerne og styrke fagligheden for alle med øget arbejdsglæde til følge.

 

Det vil være en fordel for dig, hvis du har erfaring med at dokumentere i Nexus, som er vores fagsystem.

 

Vi er en arbejdsplads med stor rummelighed, hvor der er højt til loftet, hvor gode initiativer modtages med kyshånd, og hvor der er meget humor på arbejdspladsen! Vi har en røgfri arbejdsplads.

 

Vil du være en del af vores hold så send en ansøgning til vores forstander Mie Kjelgaard. Du kan også rekvirere en jobprofil på teamkoordinator funktionen på mail: mikje@diakon.dk . Ansøgningen skal være i hus senest d. 14.12.2023. Ansættelsessamtaler planlægges til at foregå  i uge 51

 

Du kan læse mere om os på www.diakon.dk eller på Facebook : Plejehjemmet Kornumgård.

 

Vi håber du vil være med på vores hold og glæder os til at høre fra dig!

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (21-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Kornumgaard, Kornumgaardsvej, 9700 Brønderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950745

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet