Tom og Chanita sætter nordisk perle i Vendsyssel til salg: Drømmebolig med naturskønne omgivelser

Tom og Chanita er nødt til at flytte tilbage til Norge på grund af familiemæssige omstændigheder, og derfor er Mynderupvej 45 sat til salg. De ser dog frem til at beholde et sommerhus i Danmark.
Profilbillede
dato

Ejeren af denne imponerende ejendom, Tom Manshaus, har nu sat sit hjem til salg. Med en beliggenhed på Mynderupvej 45, tilbyder denne bolig en unik kombination af naturskønhed og moderne bekvemmeligheder.

Se boligen her

Boligen, som blev opført i 2021, strækker sig over 240 kvadratmeter og står på en grund på hele 3900 kvadratmeter. Den er lige nu er prissat til 3.795.000 kr., og det er en ejendom fyldt med potentiale og muligheder.

Tom, der oprindeligt er fra Norge, flyttede til Danmark i 2018, hvor han boede i Aarhus. Tom flyttede ind i Mynderupvej 45 i 2021, og hans kone Chanita kom til Danmark og flyttede ind i 2022. Tom faldt øjeblikkeligt for stedet, især på grund af den fantastiske følelse af frihed og det betagende landskab.

"Her har du alt," lyder det fra Tom, der nævner den flotte natur, den parkagtige have, der faktisk består af fem sammenhængende mindre haver, med hver sit eget udtryk:

"Der er en betagende udsigt, stort set alle typer frugtræer og så har vi lavet en kæmpe grøntsagshave - vi kunne nok forsyne Brønderslev med grøntsager," siger en storsmilende Tom, der grinende resignerer til, at de da i hvert fald er selvforsynende med en hel del grøntsager.

Ifølge Tom, ligger huset meget strategisk "midt i Vendsyssel" – en beliggenhed med 30 minutters køretid til både Aalborg, Frederikshavn og Hirtshals. Det betyder også, at de bare har fem minutter til Jerslev og Serritslev og 10 minutter til Brønderslev og Vrå.


En ejendom med mange muligheder
Ejendommen har mange attraktive træk, der gør den speciel, herunder en parkagtig have, som består af fem forskellige haver, hvert med sit eget unikke udtryk. Haven omfatter stort set alle typer frugtræer, og de har endda, som nævnt, en grøntsagshave.

Et af højdepunkterne for Tom og Chanita var også de mange muligheder ejendommen tilbyder. Solcelleanlæg og varmepumpe giver et godt energiregnskab i den velisolerede bolig. Der er også mulighed for at drive erhverv fra hjemmeadressen, såsom behandlingssted, kontor eller konferencested.

"Der er sågar mulighed for at købe jord af naboen hvis man ønsker at holde heste, og der kan nem installeres hestebokse i de eksisterende udhuse."

Følelsen af et sommerhus
Tom beskriver det som at være i sommerhus hele tiden, en følelse af frihed, ro og natur, der er svær at finde andre steder.

"Når du er er her, er det faktisk som at være i sommerhus. Det er den følelse man har - bare hele tiden," forklarer nordmanden og uddyber:

"At sidde og kigge ud over landskabet og naturen og bare føle sig fri på en af ejendommens mange kroge - det er altså noget helt særligt. Den ene dag kan du sidde i en krog og nyde haven og dyrelivet, og den næste kan du sidde et andet sted og føle du er i Provence," forklarer Tom, mens han husker, hvordan landskabet forvandler sig til et sandt 'Winter Wonderland' om vinteren.

Desværre er Tom og Chanita nødsaget til at flytte tilbage til Norge på grund af familiemæssige omstændigheder. De ser dog frem til at beholde et sommerhus i Danmark.


Valget faldt på Westergaard Bolig
Deres valg af ejendomsmægler faldt på Westergaard Bolig. Tom og Chanita hørte, at Westergaard Bolig har en særlig evne til at sælge ejendomme, der har haft lang liggetid.

"Så jeg ringede til dem og kom i kontakt med Nils - som jeg fik et rigtigt godt indtryk af - vi gik godt i spænd," siger Tom, der reflekterer lidt og følger op:

"Jeg tror også, at det er vigtigt at have en lokal mægler i dagens marked og så kan jeg godt lide, at vores ejendom ikke forsvinder i mængden - Westergaard Bolig gør virkelig noget for at sælge vores ejendom, og så er de altid til rådighed - de er ikke blege for at arbejde i weekenden"

For mere information om denne unikke ejendom, kan du kontakte Westergaard Bolig på tlf. 72 20 66 60.

Kilde: Westergaard Bolig