Uafgjort efter flot præstation af Brønderslev U13-Drenge

Profilbillede
dato

Søndag klokken 12:05 var Brønderslev IF 2 på besøg i Sindalhallen, hvor Sindal IF ikke ville lade gæsterne komme let til fadet. Efter en højintens affære endte kampen noget så sjældent som uafgjort - 11-11 og træner for Brønderslev IF 2, Mads Bach reagerede således på kampens udfald.

Vi spillede en rigtigt god kamp. Alle spillere bidrog med det de kunne. Og vi stod virkelig fint i forsvaret i 1. Halvleg. Men vi mister desværre bolden med 20 sek igen. Og Sindal løber op og scorer til kampens slutresultat 11-11

Det sker ikke særlig tit, at håndboldkampe ender uafgjort, ifølge Mads Bach var holdets præstation en blandet fornøjelse set fra bænken af:

Vi laver desværre for mange tekniske fejl; kaste/gribe fejl og skridt. Det skal vi hjem og arbejde med.

Træner for Brønderslev IF, Mads Bach, fremhævede kort efter kampen nogle iøjnefaldende takter fra sit hold, som han tager med til næste kamp.

Mikkel Bang bliver fortjent valgt af modstanderne som kampens spiller.  Han får scoret en del mål og holder et fint tempo i angrebet.  Jannick Madsen står en fremragende kamp i målet. Især i 1. halvleg havde modstanderne svært ved at skyde forbi ham.

På næste søndag møder Brønderslev IF igen Sindal IF den 14. november.
Kampen fløjtes i gang klokken 12:50 i Brønderslevhallen.

Kampens resultat: 12-12
Række: U-13 Drenge C