Jesper Jensen stod en brandkamp i målet (Foto: Jacob Libak)
Profilbillede
dato

Brønderslev IF skulle forsøge at stjæle to point fra Tornby IF 2, da slaget skulle stå i Tornbyhallen, og det skulle vise sig at blive noget af en kamp.

Der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 28-30 til stor glæde for cheftræner, Jacob Libak Hansen.

En helt igennem fantastisk kamp, i et hæsblæsende tempo. Den her kamp, er uden sammenligning den bedste vi har spillet i år. Tornby havde forstærket deres hold til dagens kamp, og de startede kampen med 3 bagspillere, der normalt spiller for deres 3. divisionshold.

Den tilfredse cheftræner satte også et par ord på sit holds pragtpræstation.

Kollektivet fungerede for vildt i dag. Gutterne var virkelig tændte, og spillet fungerede fantastisk godt i begge ender. Vi spillede en helt lige 1. halvleg, og der stod 15-15 ved pausen.

Det var overordnet set en positiv dag for Brønderslev IF-herrerne, hvor cheftræner Jacob Libak Hansen især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

I dag må det være målmand Jesper Jensen, der skal fremhæves. Han stod en brandkamp, og reddede holdet med flere store redninger

På fredag den 25. marts skal Brønderslev IF møde Visse IF. Kampen fløjtes i gang klokken 20:15 i Brønderslevhallen.

Kampens resultat: 28-30 til Brønderslev IF
Række: Serie 1 Herrer