Uggerhøj: Med dig hele vejen i mere end 65 år

Foto: Uggerhøj Brønderslev . Hos Uggerhøj tror de på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når deres kunder skal investere i en ny bil
Profilbillede

I hjertet af Vendsyssel finder man Uggerhøj - et af Danmarks største bilhuse - og vi har taget en snak med Flemming Thingbak, der sidder som Kunde,- og kommerciel direktør på 2. år hos bilforhandleren. 

Kalenderen skrev 1954, da Uggerhøj så dagens lys og Flemming sætter et par ord på, hvordan det hele startede:

“Som én af de eneste bilforhandlere i Danmark har Uggerhøj Biler en historie – og erfaring – der rækker mere end 65 år tilbage. Til bilismens start i Danmark og til dengang, hvor biler ikke var allemandseje. Uggerhøjs historie er historien om en driftig og fremsynet Knud Uggerhøj, som med øje for den gode forretning og et stærkt lokalt engagement formår at skabe sig en solid virksomhed i konstant vækst og forandring. En virksomhed, der gennem alle årene sætter sit tydelige præg, ikke kun på Frederikshavn, hvor virksomheden har sine rødder, men også på resten af landsdelen og på bilbranchen i særdeleshed,” fortæller han.


Foto: Et tilbageblik på dengang, hvor Uggerhøj for alvor fik vind i sejlene  

Driftighed, vækst og udvikling siden 50’erne ,

I dette år arbejder Knud Uggerhøj bag disken i en købmandsforretning og kaster sig ud i livet som selvstændig erhvervsdrivende i en alder af kun 27 år. Her starter han sin bilforretning med udgangspunkt i privaten – en lejlighed på 1. sal i Danmarksgade i Frederikshavn.

"Udvalget af biler i forretningen er til at overskue og kan være i tre mindre garager lidt længere nede af vejen. Knuds bilforretning forhandler biler af mærket Austin og VW, og den allerførste bil, Uggerhøj sælger i 1954, er en VW Bobbel."

Starten på Knuds bileventyr går strygende og salget vækster stødt.
Det betyder, at der hurtigt bliver brug for mere plads. 

"I 1955 åbner der nyt værksted med vaskehal, smørehal og benzintank, i 1960 bliver der igen bygget nyt værksted, og i 1963 kommer en ny udstillingshal til. Gennem årene må Knud Uggerhøj udvide og bygge nyt igen og igen for at kunne følge med efterspørgslen, og medarbejderstaben vokser i samme takt – på både værkstederne og i salgsafdelingen, beretter Flemming Thingbak. 

Fra biler til hotel og tæpper

En del af Uggerhøjs historie går tilbage til en virksomhed i konstant forandring, og nye forretningsområder kommer løbende til. 

Knud Uggerhøj har sans for den gode forretning, for byens vækst og udvikling og for forbrugernes behov, og virksomheden omfatter gennem årene ikke kun en solid og fastforankret bilhandel men også salg af Vespaer, campingvogne- og udstyr, glasfiber- og gummibåde, drift af diverse benzin- og servicestationer, camping-, hotel, og restaurationsdrift og endda salg af tæpper.

Én af landets største bilforhandlere Knud Uggerhøj driver virksomheden frem til sin død i 2003, hvor sønnen Sten Uggerhøj overtager roret.


Foto: Uggerhøj Brønderslev // Din lokale Uggerhøj forhandler i Brønderslev på Østergade 64 

"I dag er Uggerhøj Biler en af Danmarks største bilforhandlere med afdelinger i henholdsvis Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Aarhus, Herning, Horsens og Kokkedal. Uggerhøj Biler forhandler nogle af markedets absolut stærkeste bilmærker – Opel, VW, KIA, Citroën, DS, Skoda, SEAT, Cupra , Peugeot, Alfa Romeo, Jeep og Fiat.”

Sådan lyder ordene fra Kunde, - og kommerciel direktøren, som også giver os et lille indblik i Uggerhøjs kerneydelser.

“Som et af Danmarks førende bilhuse med salg af både nye og brugte biler, finder du et bredt udvalg af både nye og brugte biler. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af brugte kvalitetsbiler i alle størrelser og prisklasser."

Uggerhøj er med dig hele vejen 

Bilhusets udvalg af biler omfatter både biler til private, til erhverv samt firmabiler. 

“Udover salg af brugte og nye biler, tilbyder vi også fordelagtige og fleksible leasing- og lejeløsninger, der matcher ethvert kørselsbehov og enhver økonomi,” fortæller Thingbak. 

Med Uggerhøjs U-GO koncept kan du også korttidsleje en bil, hvis du eksempelvis har brug for en bil vinteren over eller skal pendle i en kortere periode. Hertil kommer, at Uggerhøj tilbyder en prøvetur og grundig rådgivning om, hvilken bil, der passer til dit behov samt hvilke finansieringsmuligheder, der er til rådighed. Bilhuset lægger ligeledes vægt på at kunne tilbyde deres kunder autoriserede værksteder, hvor du kan få serviceret og repareret din bil. 

“Vælger du et autoriseret værksted, er du garanteret, at din bil bliver vedligeholdt, serviceret og repareret i henhold til producentens krav, at den beholder sin fabriksgaranti og opretholder en fornuftig pris ved videresalg.”


Foto: Uggerhøj Brønderslev // Hos bilhuset går de en ekstra mil for kunden - og tilbyder reparation og service af en lang række mærker på deres værksted 

Uggerhøj Brønderslev er blot én af deres otte afdelinger. Du kan også opleve din drømmebil hos Uggerhøj i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Aarhus, Herning, Horsens og Kokkedal.

Hvem er de så i dag?

Siden starten i 1954 er der sket lidt af hvert og en mangeårig erfaring- og driftig udvikling har bragt bilhuset til der, hvor de er i dag. 

“Vores værdier fungerer som en fælles guideline for, hvordan vi tænker, arbejder og handler hos Uggerhøj Biler,” understreger Flemming. 

Hos Uggerhøj er kunden altid i fokus og fungerer som det fælles omdrejningspunkt. Bilhuset arbejder målrettet med at skabe suveræne kundeoplevelser og varige kunderelationer. 

“Vores ageren og kommunikation, der tager udgangspunkt i vores værdier, sikrer, at vores kunder altid oplever os som en troværdig og kvalificeret medspiller. I vores arbejde er det kunden som fokuspunkt, der er vores fælles omdrejningspunkt.” 


Foto: Uggerhøj Brønderslev // Hos Uggerhøj er de specialuddannede til at servicere og reparere netop dit bilmærke 

Dagligdagen og arbejdsgangen i bilhuset tager afsæt i fire ord - ærlighed, flid, ansvarlighed og åbenhed - som også rummer bilhusets værdier og afspejler virksomhedens DNA. 

“Vi tror på, at åbenhed og gennemsigtighed skaber troværdighed og tillid. For dig betyder det, at vi altid giver dig et komplet overblik over dine muligheder og et solidt beslutningsgrundlag at arbejde ud fra,” fortæller Flemming Thingbak og tilføjer: 

“En ærlig og åben dialog danner grundlag for den bedste rådgivning og skaber tryghed for vores kunder. For dig som kunde betyder det, at du kan regne med det, vi siger, og at vi holder, hvad vi lover."

Hos Uggerhøj tror de endvidere på, at det betaler sig at gøre en indsats, og de er altid parate til at yde en ekstra indsats for at sikre, at du får den service, du forventer som kunde - og lidt til. 

“Vi føler et ansvar for vores kunder - og deres biler. Vi går aldrig på kompromis, når det gælder kvalitet, service og rådgivning.” 

Budskabet er simpelt: Uggerhøj er “med dig hele vejen.”

I dag består bilhuset af 300 medarbejdere på landsplan og Brønderslev-afdelingen finder du på adressen Østergade 64.

Du finder meget mere om bilhuset Uggerhøj og afdelingen i Brønderslev på hjemmesiden og på deres Facebooksider her og her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Uggerhøj - Bosch Car Service Brønderslev