Varm op til Ordkraft med Katrine Engberg på Brønderslev Bibliotek

Foto: Brønderslev Bibliotek . Katrine Engberg gæster Brønderslev Bibliotek tirsdag den 14. februar.
Profilbillede

Inden Katrine Engberg i april måned besøger litteraturfestivalen Ordkraft i Aalborg, kommer hun forbi Brønderslev Bibliotek for at lukke publikum ind i sin krøllede krimihjerne.

I efteråret udgav Engberg sin nye roman ”Det brændende blad”, der er første bind i serien om privatdetektiven Liv Jensen. 

Romanen baserer sig på Katrines egen familiehistorie. Her bliver Liv Jensen nødt til at opsøge sin egen fortid, den jyske vestkyst og et af de mørkeste kapitler af danmarkshistorien. 

Men måske har du allerede hørt Katrine Engbergs navn i en anden sammenhæng. Hun er forfatteren bag den populære Kørner/Werner-serie, der er udgivet i 28 lande. Det kan også være, du har oplevet hendes arbejder som koreograf. Eller som instruktør.

Katrine Engberg har haft mange poster på sit CV, før hun førte fingrene til tastaturet og skrev sin første krimi. 

Med humor og indlevelse giver Engberg et indblik i sine store karriereskift og fortæller, hvorfor man som krimiforfatter altid er på en evig søgen efter det perfekte mordvåben. 

Desuden løfter hun sløret for de forskellige faser af skriveprocessen – fra de første, spæde idéer til den ekstensive research og redigeringsarbejdet. Hvordan får man alle brikkerne til af falde på plads én for én? 

Naturligvis får du også en kort introduktion til selve Ordkraft, Ord- og Litteraturfestival i Aalborg, der foregår 13.-15. april 2023.

Foredraget finder sted på Brønderslev Bibliotek tirsdag den 14. februar kl. 19. Billetpris 50 kr.

Køb billet på bronderslevbib.dk eller på biblioteket.

Kilde: Brønderslev Bibliotek
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.