Weekend-Kup i Børneshoppen: Spar 20% på Basisvarer fra 'Name it'

Den lokale børnetøjsbutik, Børneshoppen, i Brønderslev har netop annonceret en spændende Weekend-Kup, der strækker sig fra torsdag til lørdag. (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Den lokale børnetøjsbutik, Børneshoppen, i Brønderslev har netop annonceret et spændende Weekend-Kup, der strækker sig fra torsdag til lørdag.

Butikken tilbyder en fantastisk rabat på 20% på alle deres basisvarer fra det populære mærke 'Name it'. Det er den perfekte mulighed for dem, der mangler basisartikler til deres småbørn.

Blandt de nedsatte produkter finder man 'Name it'-bodyer i størrelse 50-98, natdragter i størrelse 50-98, undertøj i størrelse 86-152 samt nattøj i størrelse 86-152.

Det er vigtigt at bemærke, at tilbuddet ikke gælder for produkter i hvide og sorte pakker.

Børneshoppen er stolte af deres omfattende sortiment af 'Name it'-basisvarer og skylder deres kunder stor tak for det. Maja Albrechtsen udtrykker sin glæde over den store efterspørgsel på disse produkter.

"Det store udvalg, kan vi kun tilbyde fordi vores kunder køber godt af det. Så det er vi rigtig glade for," siger hun smilende og fortsætter:

"Name it basis er i en super fin kvalitet (organic cotton), og så er Name it ret gode til at lave nogle skønne print, som kunderne elsker."

Børneshoppen ser frem til at byde velkommen til en spændende weekend med gode tilbud.

Besøg Børneshoppen på Bredgade 18 og gør dig en god handel!

Du finder meget mere om Børneshoppen v/Maja Albrechtsen på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: Børneshoppen v/Maja Albrechtsen