Bedemand John Olsen er traditionel – på en lidt utraditionel måde.

Kilde: John Olsen // Bedeman John Olsen
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

På et tidspunkt i vores liv får vi alle brug for en dygtig og omsorgsfuld bedemand. Én, som er klar til at hjælpe dig og dine nærmeste.

John Olsen, der har mere end 20 års erfaring som bedemand, har sin begravelsesforretning i Vendsyssels hjerte, Brønderslev, hvor han er behjælpelig med alt vedrørende begravelse.

"Rådgivning er jo dét, det hele handler om - og det kræver, at man er god til at lytte og læse teksten mellem linjerne hos de pårørende, fortæller John. Vi har et naturligt fokus på de mere “bløde værdier”, som er en stor del af det at miste nogen, man holder af. Vores mål er, at udvise empati, lytte, støtte og rådgive – og møde de pårørende der, hvor de er, i sorgen. - Mine kerneværdier er omsorg, nærvær og respekt. Og jeg vil altid gøre mig umage med at forstå den situation, som de pårørende står i".

John Olsen gik efter endt skoletid i mesterlære som blomsterdekoratør og arbejdede en del år i restaurationsbranchen, men han har altid haft en drøm om at blive bedemand.

"Den drøm blev til virkelighed tilbage i år 2000, hvor jeg blev ansat og gennemgik bedemandsuddannelsen. Nu godt 20 år senere, er en anden stor drøm kommet til virkelighed: jeg har fået foden under eget bord og har etableret min egen forretning" 

"Vi er måske også lidt utraditionelle på nogle områder, fordi vi er nogle små selvstændige forretninger. Hos os tilstræber vi altid, at det er dén person, de pårørende kontakter hos os, der følger forløbet hele vejen igennem", fortæller John Olsen.

"Når du kontakter os, aftaler vi et tidspunkt for en personlig samtale, der kan finde sted hos dig eller hos os, i vores rolige omgivelser", forklarer John Olsen, og tilføjer: "Samtalen har som formål at få klarlagt og aftalt alt det praktiske omkring begravelsen/ bisættelsen – herunder personlige og individuelle ønsker. Vi går det hele grundigt igennem, så der ikke er nogle tvivlsspørgsmål, når vi er færdige" 

"Med udgangspunkt i individuelle ønsker og behov, vil vi gerne hjælpe med at se muligheder frem for begrænsninger - være med til at tænde et lille lys i mørket, fortæller John Olsen. Vi håber, at kunne gøre en forskel og hjælpe jer videre i en svær tid. Ønskerne kan være meget forskellige, men vi opfylder netop jeres ønske om noget smukt på livets sidste rejse. Vi er behjælpelige med kistepynt, kirkepynt, kranse, dødsannoncer, gravsten m.m". 

Man ringer aldrig forgæves til John Olsen.

Han er kontaktbar hele døgnet - alle årets dage.

Tlf.: 98801651 eller på mail: bedemandjohnolsen@email.dk.

Læs mere om bedemand John Olsen på hjemmeside 

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler