Brønderslev-herrerne udviser stor disciplin og vinder sikkert i Hjallerup

Foto: Brønderslev IF - Danmarksserie Herrer.
Profilbillede

Brønderslev IF vandt en vigtig håndboldkamp mod Hjallerup IF 3 med 28-33. Kampen fandt sted i Hjallerup Idrætscenter, hvor begge hold kæmpede hårdt for sejren.

Træneren for udeholdet, Jacob Libak Hansen, var meget tilfreds med holdets præstation og beskrev kampen som endnu en rigtig god kamp.

“Endnu en rigtig god kamp af holdet. Spillet fungerer godt lige nu, og jeg er meget tilfreds med den disciplin holdet spiller med.”

En af spillerne, der gjorde sig bemærket i kampen, var Kristian Jacobsen. Han leverede endnu en meget god kamp, hvilket blev bemærket af både træneren og modstanderholdet, Hjallerup IF 3. De forsøgte endda at mandsopdække ham i kampens afslutning for at begrænse hans indflydelse.

Jacob Libak Hansen var også tilfreds med holdets angrebsspil, da de formåede at score hele 33 mål.

“Med 33 mål må jeg sige at jeg er meget tilfreds med angrebsspillet. Derudover får vi lavet en del kontramål, og det er jeg særligt glad for, netop fordi, det har været et fokuspunkt for os.”

Selvom holdet præsterede godt, mente træneren stadig, at der var plads til forbedring. Han nævnte, at forsvaret kunne blive 2% bedre, og hvis det lykkedes, ville det se meget fornuftigt ud inden næste kamp.

Næste kamp for Brønderslev IF er fredag 10. november, hvor de skal møde Hjallerup IF 3 på Brønderslevhallen. Der er kampstart kl. 18:00.

Kampens resultat: 28-33 til Brønderslev IF
Række: Danmarksserie Herrer

Billeder fra kampen

Kilde: Træner Jacob Libak Hansen, Brønderslev IF - Danmarksserie Herrer