Carsten overtog i 1994 Landboskolen sammen med Bitten. Landboskolen er en gammel Landboskole fra 1935, og den har fungeret som skole indtil 1969.
Herefter blev der bygget en stor festsal, så landmændene kunne afholde store forsamlinger, kurser og møder. I dag bliver den gamle landboskole ikke kun brugt af landmænd. I stedet bliver den brugt af mange forskellige mennesker til selskaber, kurser, møder og generalforsamlinger.
“Da vi overtog Landboskolen i 1994, var det hovedsageligt landmænd, der kom her. Men i dag beskæftiger vi os hovedsageligt med selskaber, samt at lave mad til loger og klubber. Vi laver meget mad ud ad huset, men vores lokaler her bliver også brugt til kurser, møder og generalforsamlinger.”
Carsten har arbejdet med mad det meste af sit liv, og han elsker stadig at lave mad til folk. Han blev udlært skibskok i 1983, og har siden da arbejdet som kok på en række badehoteller og kroer rundt omkring i Danmark. Carsten og Bitten har dog altid drømt om at blive selvstændige restauratører engang.
“Jeg tog ud og sejlede som kokkeelev som 17-årig, og jeg har arbejdet som kok lige siden. Men både min og Bittens store drøm har altid været at blive selvstændige og starte vores egen restaurant op. Og for to år siden holdt vi 25-års jubilæum, hvilket vi er meget stolte af, da det er lang tid i vores branche. ”
Foto: Så er den næse bestilling på smørrebrød på vej ud af døren
Carsten er også rigtig glad for at være selvstændig, og det er især friheden ved at være selvstændig, som han sætter stor pris på.
“Jeg kan rigtig godt lide friheden til selv at kunne bestemme over min hverdag. Og så elsker jeg bare at beskæftige mig med mad og gæster. Det gør mig glad at være med til at planlægge folks store dage- og samtidig følge det til dørs. Vi har kun at gøre med positive og glade mennesker - det er jo luksus.”
Som så mange andre restauratører i Danmark drømmer Carsten lige nu mest om, at Corona snart er ovre, og at de kan få lov til at have en masse gæster igen. De har nemlig været lukket ned omkring et års tid nu - lige med undtagelse af nogle fester de fik lov at holde i august og september 2020.
“Lige nu drømmer vi mest om at komme tilbage på fuld skrue - og kunne afholde arrangementer igen. Selvom vi lige nu laver en del takeaway-mad, så håber vi, at vi snart kan lave mad, som vi gjorde før Corona. Derudover plejede vi at afholde mange mindehøjtideligheder, og det er træls at se, hvordan folk ikke kan få lov til at tage ordentlig afsked med sine kære.”