Døgnrapporten i Brønderslev: mandag den 13. september

Profilbillede
dato

Brønderslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Vil du tæt på politiet? Så kig forbi Aars og Brønderslev på tirsdag

Det er nemlig tirsdag d. 14. september, at vi holder Åbent Hus på vores nye nærstationer i Aars og Brønderslev, og vi lover (gratis) godt til ganen og masser af blå blink og uniformer.
Læs mere på politi.dk

 

Brønderslev – amfetamin konfiskeret fra narkopåvirket motorcyklist

Søndag den 12. september om formiddagen standsede politiet en motorcyklist til kontrol på Gravensgrade i Brønderslev. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 35-årig mand – i at deltage i en narkometertest. En test, der gav udslag for, at føreren tilsyneladende havde indtaget både amfetamin og cannabis forud for kørslen. 

Betjentene visiterede derfor manden, da de havde mistanke til, at han muligvis var i besiddelse af ulovlig narkotika. Det viste sig, at han havde ca. 3 gram amfetamin på sig. Derudover kunne betjentene via opslag i politiets IT-system se, at føreren ikke havde førerret til motorcykel.

Politiet sigtede og anholdt derfor motorcyklisten for narkopåvirket kørsel, besiddelse af ulovlig narkotika samt kørsel uden førerret. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Aars – spirituspåvirket knallertfører kørte med passager og tildækkede nummerplader

Lørdag den 11. september – sent om aftenen – kom en patruljevogn fra beredskabet kørende ad Søndergade i Aars, hvor de spottede en knallertfører, som havde en passager med på bagsædet. Knallertens nummerplade var derudover tildækket, så nummeret ikke kunne aflæses.

Betjentene standsede derfor knallerten til kontrol. Føreren vakte hurtigt mistanke til, at vedkommende muligvis var påvirket. Politiet instruerede ham derfor i at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag for, at føreren tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan en grad, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

 

Politiet sigtede og anholdt derfor føreren for:

  • Spirituskørsel
  • At køre med tildækkede nummerplader
  • At køre med passager bag på sin knallert

En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Frederikshavn – motorcykel og værktøj stjålet fra værksted

Mellem søndag den 5. september kl. 10:15 og søndag den 12. september kl. 16:45 fandt et indbrud sted på Peter Wessels Vej i Frederikshavn. En ukendt gerningsmand brød her ind i et værksted, hvorfra man blandt andet stjal en Harley Davidson motorcykel, en DeWalt rundsav og en Nilfisk højtryksrenser.

Har du set mistænkelig færden på Peter Wessels Vej i Frederikshavn? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Nørlund – indbrud i bolig

En ukendt gerningsmand begik indbrud på Roldvej i Nørlund mellem torsdag den 9. september kl. 10:00 og søndag den 12. september kl. 19:25. Indbrudstyven brød her ind i en bolig ved at knuse ruden i hoveddøren, hvorefter man – blandt andet – stjal et TV, højtalere, smykker, to PC bærbare og en el-guitar.

Har du set mistænkelig færden på Roldvej i Nørlund? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi