Mød manden bag Westergaard Bolig

Kjeld Westergaard har haft Westergaard Bolig siden 2012 (Foto: Westergaard Bolig)
Profilbillede
dato

Med mere end 33 år på bagen giver den erfarne ejendomsmægler, Kjeld Westergaard, sine kunder rådgivning i køb- og salg af bolig. Her er det nærhed og service der er på dagsordenen.

Det er 11 år siden, at Kjeld Westergaard slog dørene op for sit dengang nyopstartede ejendomsmæglerfirma, Westergaard Bolig. Firmaet i Brønderslev fik hurtigt ben at gå på, og Kjeld Westergaard har de seneste tre år kunne bryste sig af at være den bedst sælgende mægler i Brønderslev Kommune.   

”Vi sælger alt i fast ejendom, villaer, nedlagte landbrug, huse og erhvervs- og udlejningsejendomme,” lyder det fra Kjeld Westergaard.  

Han startede som selvstændig ejendomsmægler i 1989 og blev efterfølgende mægler hos Nybolig. I 2009 havde Kjeld Westergaard dog andre planer i støbeskeen; Ønsket var at arbejde med udenlandsk ejendomshandel, så her solgte han sin Nybolig-forretning.

”Tiderne gjorde desværre disse planer umulige at gennemføre. Derfor valgte jeg i 2012 at starte som mægler i Brønderslev igen,” fortæller Kjeld. 


Kjeld Westergaard og Pernille Knudsen ude foran forretningen på Bredgade (Foto: Westergaard Bolig)

Kunden i centrum
Dette skulle vise sig at være et godt og vigtigt valg. Han kendte markedet og menneskerne i Brønderslev, hvilket han den dag i dag ser som en stor fordel. Kjeld Westergaard er ikke et sekund i tvivl om, at det er hans kunder, der kommer i første række: 

”Jeg har været i branchen i over 33 år, og i al min tid har jeg altid haft kunden i centrum. Jeg er servicemindet og vil gå langt for at få tilfredse kunder – både på køber- og sælgersiden.”

Westergaard Bolig bliver løbende målt på kundetilfredshed, og Kjeld værdsætter, når denne er i top.

“Jeg tror kunderne hos os oplever en nærhed og indlevelse i deres boligsituation, og at vi går langt for at gøre kunderne glade og tilfredse,” siger han.

Kjeld har en fortid som bankmand og ser sin erfaring fra bankverdenen som en vigtig brik, han kan sætte i spil i sin rådgivning.

”Det er godt at vide noget om økonomi og herunder specielt belåning, når man skal hjælpe købere på vej,” siger han.

Lille firma – høj effektivitet
Kjeld Westergaard er manden bag Westergaard Bolig, og med hjælp fra en elev er de to om at leve op til titlen som Brønderslevs bedst sælgende mægler.

”I langt de fleste perioder er det mig og en elev, der driver forretningen, så det er med ret beskedne ressourcer og en høj effektivitet, at vi har drevet firmaet,” siger han.


Pernille Knudsen er trainee ved Westergaard Bolig (Foto: Westergaard Bolig)

Trods et lille firma med få hænder lægger han da heller ikke skjul på, at det kan have sine fordele:

 ”I disse tider hvor markedet er vendt en hel del, er det rigtig skønt at have lave lønomkostninger til personale,” afslutter Kjeld.

Læs mere om Westergaard Bolig på deres Facebookside, hvor du også har mulighed for at se de forskellige boliger, der er til salg.

Besøg Westergaard Bolig på adressen: Bredgade 76, 9700 Brønderslev.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Westergaard Bolig ApS