Nye tiltag og gode oplevelser: Mona ser tilbage på året der er gået i Klinik Be Nice

I Klinik Be Nice kan du møde et altid imødekommende og smilende personale (Foto: Klinik Be Nice)
Profilbillede
dato

For skønhedsklinikken Klinik Be Nice har 2022 været et år med både succeser og udfordringer. I den følgende artikel vil Mona Christensen gøre os klogere på, hvad der er sket i hendes forretning det seneste år. 

Da vi bedte indehaveren om at sætte et par ord på det forgangne år, fremhævede hun flere højdepunkter. 

“Da vi trådte ind i august, kom Pernille retur, og hun er nu i fuld gang med hendes negle behandlinger og alle vores andre skønne behandlinger. Det er bare dejligt.”

“En ny serie har også fundet ind i klinikken. Skinlosophy er en dansk serie udviklet af Helle Thorup med fokus på sart hud, og filosofien bag serien er en hud i balance. En hud i balance er den smukkeste udgave af sig selv.”

D. 29 januar var Klinik Be Nice til årsmøde hos Beauty Angel. Her var alle klinikker der har Beauty Angel samlet til iværksætteri og sparing plus en masse fantastisk ny viden om denne Angel.

“Vi har også sat Beauty Angel i fokus i februar med vores Date Light Kampagne, som er en Valentinsoplevelse for 2 med lys og bobler. Forkæl en der står dig nær med en forskønnende Beauty Angel Date-Light behandling for to. Prisen for 2 personer er 599 kr, og tilbuddet gælder kun i februar,” fortæller Mona.


Pernille står klar i klinikken til at lave de flotteste negle til dig (Foto: Privat)

Nye tiltag sikrer tilfredse kunder
Mona Christensen ser tilbage på året med gode minder. Det er altid spændene når man finder på nye tiltag og kunderne tager godt tager godt imod dem. Derfor er der også nye ting i støbeskeen i det kommende år. 

“Vores nye behandling Beauty Angel har fået en varm modtagelse. Den er populær hos kunderne, og det er både kur-forløbet, der foregår som selvbetjening, og i kombination med vores eksisterende ansigtsbehandlinger. Det er især fordi, vi har gjort det endnu nemmere for kunderne at vælge hele pakken med Signatur Be Nice Beauty ansigtsbehandling,” forklarer Mona Christensen. 

2023 bliver et spændende år i Klinik Be Nice
Mona Christensen har på baggrund af det seneste års oplevelser positive forventninger til fremtiden. Indehaveren har planer for nye tiltag klar, der skal give kunderne endnu flere behandlingsmuligheder hos Klinik Be Nice. 

“I marts tager vi på kursus i to nye behandlinger. Nu skal der være fokus på smukke bryn og vipper med Lash lift og Brow Lamination. Lash Lift er et semi-permanent buk af dine vipper, der får dine vipper til at synes længere og se ekstra smukke ud. Brow Lamination tæmmer og giver dine bryn en smuk facon der holder i 6-8 uger.”

“Det bliver spændende, og vi håber, at i vil tage godt imod disse nye behandlinger. Vi ser frem til det nye år med et positiv sind og vil gøre vores allerbedste for alle vores kunder,” fortæller Mona Christensen

Vi ser frem til, hvad det næste år bringer for Mona og resten af Klinik Be Nice. Du kan finde klinikken på adressen Bredgade 24 i Brønderslev.

Du finder meget mere om Klinik Be Nice på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Klinik Be Nice v/Mona Birgitte Christensen