Nyt fra Brønderslev i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Brønderslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Nordjyderne føler sig trygge viser ny måling

Ny måling lavet af Justitsministeriet viser, at næsten 9 ud 10 nordjyder føler sig trygge i sit nabolag. Derudover er tilliden til Nordjyllands Politi overordnet set høj med kun få lokale udsving. Politidirektør mener stadig, at der er plads til endnu flere forbedringer.

Læs hele nyheden her her.

 

Bil stjålet efter indbrud

Natten til onsdag begik en ukendt gerningsmand indbrud i en lejlighed på Lindholmsvej i Nørresundby i mens, at beboeren i lejligheden var hjemme. Gerningsmanden kom ind ad hoveddøren, som var ulåst. Herefter bevægede personen sig ind i entréen og soveværelset, hvor flere skuffer blev rodet igennem. En bilnøgle og en pung med forskellige kort blev stjålet, og gerningsmanden forlod lejligheden igen gennem fordøren. På parkeringspladsen foran lejligheden brugte gerningsmanden bilnøglen til at stjæle beboeren bil. Personen forlod stedet i bilen. Efterfølgende hævede gerningsmanden et kontantbeløb med et af de stjålne kort i en hæveautomat.

Har du set noget på gerningstidspunktet i Nørresundby? Kontakt politiet på 114.

 

Telefontyv i supermarked

I et supermarked i Frederikshavn var en mand udsat for et tyveri onsdag formiddag. Manden fik stjålet sin telefon fra sin baglomme.

 

Pung stjålet fra ulåst lejligheden

En ældre kvinde fik onsdag stjålet sin pung fra sin lejlighed i Dronninglund, i mens hun var ude og handle. Kvinden havde forladt sin lejlighed uaflåst, og derfor var der ingen spor at finde efter gerningsmanden, der havde været i lejligheden. I pungen lå et kontantbeløb, betalingskort og sundhedskort. 

 

Kælderindbrud

En gerningsmand klippede onsdag eftermiddag eller aften hængelåsen op til et kælderrum i en lejlighedsbygning på Sundby Brygge i Nørresundby. En højtaler blev stjålet fra kælderrummet. For at tilgå bygningen skal der benyttes en kode. 

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidigt styrker det gode fællesskab i nabolaget. 

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent den gratis app her.

Download i App Store

Download i Google Play

Narko- og spiritusbilist

I Slotsgade i Brønderslev blev en mand onsdag aften anholdt efter, at han havde kørt spiritus- og narkokørsel. Manden blev testet positiv for amfetamin, og han var påvirket af spiritus over det tilladte. Han erkendte begge. 

 

Benzintyv i Klarup

I en grusgrav i Klarup blev der torsdag morgen stjålet 250 liter diesel fra forskellige maskiner. En patrulje blev sendt til stedet. Der blev sikret spor fra et såleaftryk, hjulspor fra en sækkevogn og et fingeraftryk.  

 

Sulten indbrudstyv i rideklub

En rideklub i Farsø blev udsat for et indbrud torsdag ved midnat. Gerningsmanden kom ind via en dør i kantinen, og færdedes derefter rundt i store dele af rideskolen. Flere rum var gennemrodede, og døre var brudt op. Der er endnu ikke dannet et fuldt overblik over, hvad der blev stjålet, men blandt de stjålne genstande var forskellige dagligvarer og snacks. Gerningsmanden forlod rideklubben igen gennem kantinedøren, og langs den sydlige ende af grunden sås der hjulspor i vestlig retning. 

Der er på nuværende tidspunkt en mistænkt i sagen.

 

Narkotikasalg

Nordjyllands Politi modtog torsdag aften en anmeldelse fra en borger, der havde set, at en person havde overdraget narkotika til en køber. Handlen fandt sted på en p-plads på Provst Dreslers Vej i Frederikshavn. Borgeren fortalte derudover, at personen opbevarede narkotika i sit hjem. Ved en ransagelse af vedkommende hjem blev en mindre mængde hash, forskellige zip-lock poser og en peberspray fundet.

 

Personen er sigtet i sagen. 

 

Endnu et kælderindbrud i Nørresundby

Mellem onsdag og torsdag var der indbrud i endnu et kælderrum i Nørresundby. Denne gang på Carl Klitgaards Vej. Det er uvist, hvordan gerningsmanden fik adgang til kælderen, men selve hængelåsen ind til kælderrummet var klippet over. Det var ikke muligt at sikre spor på stedet, idet ejeren af kælderrummet havde ryddet pænt op igen. Fra kælderrummet blev der stjålet en mountainbike. 

 


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi