Økonomikonsulent til vores store landbrugs- og fødevarekunder

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Byg videre på din værdifulde erfaring i en fleksibel og udfordrende stilling, hvor der er plads til både at indfri dine ambitioner og til at være der for dine nærmeste.

Vil du være en del af fremtidens revisionsbranche, hvor du får:

 • En afvekslende hverdag tæt på kollegaer og med ansvar for egen kundeportefølje?
 • Et udfordrende arbejde, hvor du selv tilrettelægger din arbejdstid, så der er plads til familie og fritid?
 • Muligheden for at bygge videre på dine værdifulde erfaringer og indfri dine ambitioner, som en del af et kompetent og forretningsorienteret rådgiverteam?

Kan du svare ja til ovenstående, så kan vi tilbyde dig muligheden for at videreudvikle dig indenfor de økonomiske discipliner i en veldrevet koncern som økonomikonsulent ved LandboNord.

Fold dine evner ud i en udfordrende og spændende rolle

LandboNord er en ambitiøs rådgivningsvirksomhed med 250 medarbejdere fordelt i Brønderslev, Fjerritslev og Randers. Vores kunder består primært af virksomheder indenfor landbrug- og fødevarebranchen, både små som store, selskaber og privatejet. Vi har fokus på at tilbyde fremtidens rådgivning med høj specialiseret viden på tværs af fagområder. 

LandboNords ambition er at være førende indenfor morgendagens digitaliseret revision, og derfor fokuserer vi på digitalisering af arbejdsgange og sørger for at minimere manuelt og repetitivt arbejde, og dermed frigive dig tid til at rådgive dine kunder og specialisere dig i de områder, du har interesse i. 

Du træder ind i en stilling, hvor du får din egen kundeportefølje og mulighed for at operere i feltet mellem skatteregnskab og årsrapport, driftsøkonomisk rådgivning samt optimering af indtjening og forretningsudvikling. Du bliver en del af det team i LandboNord, der håndterer vores største kunder indenfor landbrug-og fødevarer, og med et hold af dygtige revisorassistenter og digitaliserede arbejdsgange, kan du bruge dine kompetencer indenfor netop dét, du finder mest givende som rådgiver. 

Når du ikke er ude ved dine kunder, vil din primære arbejdsplads være på vores kontor i Brønderslev, hvor du, i tæt samarbejde med dine kollegaer, samarbejder om at levere strategisk og handlingsorienteret rådgivning med udgangspunkt i kundens virksomhed. 

Vi er dog fleksible i forhold til arbejdsplads, så ønsker du derimod en tilknytning til et af vores andre kontorer, så finder vi også gerne et skrivebord og spændende opgaver til dig der.

Hvad kan du forvente af jobbet?

Du træder ind i fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Med den tryghed i ryggen kan du se frem til et balanceret arbejdsliv, der udvikler og ruster dig til morgendagens spændende opgaver og udfordringer som økonomikonsulent i en branche, der bliver mere og mere digital. Af os som virksomhed kan du forvente: 

 • At du får stor indflydelse på de daglige opgaver
 • At vi er førende indenfor digitalisering og ikke venter til fremtiden med at praktisere et arbejdsliv i balance
 • Et stærkt kollegialt sammenhold
 • Høj prioritering af sundhed og trivsel

Vi ser gerne, at du:

 • Har en revisions-, skatte- eller regnskabsmæssig baggrund og er fagligt godt klædt på med relevant erhvervserfaring
 • Har en professionel kunde- og forretningsorienteret tilgang
 • Trives med et udadvendt job, hvor du får energi af at være i tæt og hyppig kontakt med dine kunder
 • Er god til at kommunikere og har gennemslagskraft

Søg stillingen

Er du blevet nysgerrig på at høre mere, så kontakt gerne afdelingsleder, Jesper Frisgaard på tlf.: 21495559 eller rekrutteringspartner, Karoline K. Thomsen på tlf.: 21212677. Vi vurderer indkomne ansøgninger og afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe - send os din ansøgning snarest.

Du søger stillingen ved at registrerer dig i vores rekrutteringsdatabase og uploade dit CV og din ansøgning via LandboNords hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

LandboNord, Erhvervsparken, 9700 Brønderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.landbonord.dk/ln-karriere/oekonomikonsulent

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848435

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet