Pernille Muhlig udlever sin drøm som ejendomsmægler hver dag: “Jeg har fundet min passion i denne branche”

Foto: home Brønderslev. Med en vision om at være "mere end bare en mægler" har Pernille Muhlig siden 2019 drevet sin forretning og sat sig selv på boligkortet i Brønderslev.
Profilbillede
dato

Indehaver af home Brønderslev, Pernille Muhlig, har ikke et helt almindeligt arbejde; hun udlever nemlig sin drøm. Med en vision om at være "mere end bare en mægler" har hun siden 2019 drevet sin forretning og sat sig selv på boligkortet i Brønderslev.

Pernilles vej til ejendomsmæglerbranchen var ikke den direkte. Efter endt handelsskole i Hjørring tog hun tre år i detailhandelsbranchen, før hun fulgte sin passion for ejendomshandler.

“Siden 8. klasse sad jeg med en drøm i maven om at blive ejendomsmægler,” fortæller Pernille. Og den drøm endte hun senere med at følge.

I 2010 begyndte hendes rejse som elev/trainee hos home Hjørring, og i 2014 tog hun springet til home Brønderslev.

“Jeg har fundet min passion i denne branche, og det føles som en gave at gå på arbejde hver dag og lave det, jeg brænder for,” siger Pernille.

Hun mener tilmed, at det er vigtigt at man tør bryde med det normale. Der skal tænkes anderledes, hvis man vil udvikle sig, siger hun:

“Hvis man vil udvikle sig som virksomhed og menneske, så bliver man nødt til at turde gøre noget, de andre ikke gør og tænke ud af boksen. Det behøver ikke være åbenlyse ting, som er direkte relateret til branchen, men jeg brænder også for at gøre en forskel for byen, lokalsamfundet og oplandet.”

En personlig tilgang til salget
Hendes tilknytning til hjemmet som mere end blot en ejendom er tydelig. Hun forstår, at hun ikke blot sælger huse, men hjem, steder fyldt med minder og historier.

At forstå de følelser, der er forbundet med at sælge et hjem, er for Pernille den største og vigtigste opgave som ejendomsmægler. 

“Man sælger ikke bare et hus, man sælger det sted, ens børn er vokset op, det sted, hvor historier er skrevet og blevet til gode minder,” lægger hun vægt på.

Den personlige tilgang til salgsprocessen er et centralt element i hendes filosofi som forretningsindehaver.

“Alle hjem er ikke ens, og det skal en salgsstrategi heller ikke være, derfor sætter jeg en ære i, at lave en skræddersyet salgsplan for hver eneste kunde og hjælpe mine kunder med at gøre deres boligsalg unikt,” lyder det fra Pernille.


(Foto: home Brønderslev)

“Vi går længere”
Som en del af home-kæden, der har over 190 forretninger landsdækkende, deler Pernille Muhlig og home Brønderslev den fælles vision: "Vi går længere." home-kæden er kendt for at være kompetent, ordentlig og tilgængelig og stræber efter at hjælpe kunderne godt på plads i deres boligliv.

Pernille understreger vigtigheden af at gå det ekstra skridt for at skille sig ud i en branche, hvor forskellene mellem kæderne kan synes små.

“Vi når ud lokalt, regionalt og landsdækkende, og det har stor betydning for vores sælgere.”

“Vi sætter en ære i at gå det ekstra skridt, overfor vores sælgere,” siger Pernille, hvis engagement for at være "mere end bare en mægler" skinner igennem i hvert boligsalg og enhver interaktion med kunderne hos home Brønderslev.

Du finder meget mere om home Brønderslev på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: home Brønderslev