Rendezvous Café er mere end bare fastfood

Foto: Rendezvous Café // Baran Yildiz.
Profilbillede

Tilbage i juli 2018 åbnede Kenan Yildiz restauranten Rendezvous Café. Han har 20 års erfaring i branchen, men nu er han startet helt forfra med Rendezvous Café i Algade.

"Jeg gik forbi i Brønderslev, og så at der stod et lokale som var helt tomt. Så gik der tre måneder fra at jeg lejede lokalet til at jeg havde indrettet hele caféen, med hjælp fra min samlever."

Tidligere har Kenan arbejdet ved Dansk Supermarked og Hørkram, hvilket har givet ham indsigt i branchen. Derudover har han arbejdet i restaurationsbranchen i mange år i Blokhus, og sågar også i Sverige. Men nu er han ejer af Rendezvous Café, hvilket han nyder i sin hverdag.

"På en normal dag står jeg op, afleverer børnene i skolen og så møder jeg ind på restauranten. Her laver jeg en status på bl.a. rengøring, og så forbereder jeg maden," siger Kenan og fortsætter:

"Jeg er altid på arbejde, og jeg arbejder meget selv. Jeg køber også alle varer ind selv som leveres til restauranten, men hvis vi mangler noget, så går jeg også selv hen og handler det ind. Jeg har derfor også meget friske råvarer i restauranten, og det er vigtigt for mig at det altid er sådan.

Du kan få alt hvad hjertet begærer - og det er billigt
I restauranten serverer Rendezvous Café mange forskellige retter. De har alt fra pizzaer, hjemmelavede burgers og nachos til mange forskellige pastaretter og flere slags steak, som de selv marinerer. Man kan endda også få en masse forskellig grillmad.

"Størstedelen af de ting vi sælger i restauranten laver vi selv fra bunden. Vi har en fantastisk hjemmelavet marinade og dressing. Jeg har også lavet et nyt menukort til restauranten, så der kommer nogle nye retter på menuen. Men jeg har stor fokus på at vi har fornuftige priser i restauranten, så alle kan spise hos mig."

Med både priserne og det enormt store menukort er det vigtigt for Kenan, at ingen bliver udelukket.

"Jeg er meget glad for, at folk i alle aldre kommer og spiser i restauranten. Det giver en god atmosfære i restauranten. Jeg sælger også rigtig mange pizzaer til bl.a. skolearrangementer og plejehjem."


Foto: Rendezvous Café // Baran Yildiz

Rendezvous Café gør alt for at fortsætte
Kenan og Rendezvous Café var utroligt hårdt ramt af coronakrisen, da de skulle klare sig uden hjælpepakker. Nu ser Kenan dog fremad, og gør alt hvad han kan for at Rendezvous fortsætter.

"Vi har virkelig været ramt af corona, da vi har også skulle klare os uden en hjælpepakke. Det var hårdt, men vi har stadig åbent, og i øjeblikket gør jeg alt hvad jeg kan for, at vi kan blive ved med at holde åbent."

"Jeg har 6-7 ansatte i dag, og før corona havde vi 12 ansatte, men der blev vi også ramt. Forhåbentlig begynder det at gå op nu, så vi får mere travlt, og at vi så kan ansætte flere igen. Jeg er også i gang med at få tilladelse til at lave en markise udenfor restauranten, så der er flere gæster som kan sidde udenfor hele året rundt."

Kenans ansatte er ganske glade for ham, og den gode moral han spreder, fortæller han.

Blandt andet da han under coronaen leverede gratis mad til nogle forskellige plejehjem. Derudover har han også taget imod flygtninge med åbne arme, som har fået lov at spise på hans regning. 

"Jeg prøver bare altid at skabe god stemning omkring mig," siger Kenan Yildiz afslutningsvist.

Rendezvous Café kan findes på Algade 57 i Brønderslev, hvor man kan komme forbi. Derudover kan man reservere bord eller bestille takeaway på restaurantens hjemmeside

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Kenan Yildiz