Tina byder velkommen til en hyggestund i Bjælkehytten

Forpagter, Tina Nielsen
Profilbillede
dato

Tina Nielsen, forpagter af Bjælkehytten, gør status på det seneste år i Brønderslev-forretningen.

Den hjemlige og varme stemning ligger i centrum af alt det, der kendetegner værtshuset i Frederiksgade. 

Kalenderen skrev 1. maj 2019, da Tina overtog stedet og tog det på sig at bevare den hyggelige beværtning fremadrettet. I dag, knapt 3,5 år senere, kigger hun i en stille stund tilbage på den seneste tid i Bjælkehytten: 

“Vi er kommet godt tilbage efter coronanedlukningen, og er tilbage med vores live-musik hver 1. fredag i måneden,” fortæller brønderslevnitten. 

I det seneste år har Brønderslev-værtshuset mødt både udfordringer og succeser. Af succeser fremhæver Tina:

“Kunderne er vendt tilbage efter nedlukningen og vi har genfundet flere traditioner. Herunder cykeltur på Kristi Himmelfartsdag, rundbold og live-musik én gang i måneden.”

Om udfordringerne fortæller forpagteren:

“Vi kan godt mærke, at folk passer bedre på deres penge grundet den høje inflation - når strøm og madvarer stiger, er det steder som vores, der bliver skåret fra. Men en del af vores kunder, har kun det netværk, der er hos os, så besøgene bliver måske afkortet lidt - og det kan da mærkes på omsætningen"

Tina uddyber, at Bjælkehyttens udgifter jo selvfølgelig, som hos så mange andre, er steget en del, især elregningen.

"Men så har vi gennemgået forbruget og sparet alle de steder, hvor det kan lade sig gøre. Men ikke mere end der stadig serveres kolde øl, siger Tina med et smil i stemmen.


Foto: Privat // Der serveres flere forskellige fadøl hos Bjælkehytten 

Stedet, der indbyder til mange gode hyggestunder, er åben for alle, der har lyst til at snakke med vennerne over en øl i en af de små båse. Bjælkehytten henvender sig primært til det voksne publikum og gør en dyd ud af at arrangere indtil flere hyggelige arrangementer hver måned.

Vi har turnering i kortspillet Fedtmule hver søndag formiddag, vi afholder jævnligt quizzer og så er det særligt populært med banko hver torsdag eftermiddag."

Som Tina fortæller, er de unge mennesker selvfølgelig også velkomne, blandt andet til at rocke med til den levende live-musik, der indtager stedet hver måned.

Vi ser frem til, hvad det næste år bringer for Bjælkehytten. Du kan finde Bjælkehytten i Brønderslev på adressen Frederiksgade 13.

Du finder meget mere om Bjælkehytten på deres Facebookside her - følg med og se, hvilke arrangementer du ikke vil gå glip af. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Bjælkehytten