Bag om Børneshoppen: Lær butikkens ansatte at kende

(Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Børneshoppen & STARS i Brønderslev er en lokal kendt børnetøjsforretning, som slår sine rødder tilbage til 1980. I dag bliver butikken drevet af Maja Albrechtsen, som til dagligt styrer slagets gang sammen med hendes fem ansatte. I denne artikel kommer du bag om Børneshoppen, og får sat ansigt på de personer, som du møder i butikken.

Nogle gange kan det være meget hyggeligt, hvis man ved lidt om de personer der står klar til at hjælpe, når man er på shoppetur - specielt hvis det er en butik man ofte besøger.

Nu har du muligheden for at få et lille Indblik i, hvem de ansatte  i Børneshoppen/STARS er hver især, og lære dem lidt at kende.

Maja ('Bossen')
Jeg hedder Maja, er indehaver af Børneshoppen og har haft min skønne butik i snart 17 år. Jeg er 51 år, privat er jeg gift med Jesper og vi bor lidt udenfor Ø. Brønderslev. Jesper har sin egen tømrervirksomhed, JA Tømrer og Snedker. Vi har to friske drenge, Frederik og Jakob. Frederik er 20 år, og han er næsten lige flyttet hjemmefra sammen med sin kæreste Anne. Jakob er 18 år og bor stadigvæk hjemme.

Maria
Jeg hedder Maria og er fleksjobber i Børneshoppen. Jeg har arbejdet i Børneshoppen i 3,5 år. Jeg er 31 år og jeg bor i Halvrimmen med min mand Jacob. Sammen har vi tre børn. I har måske set dem på butikkens Facebook-side. De bliver nemlig ofte brugt som modeller til alt vores skønne tøj. Heidi er 10 år, Carl 8 år og Oscar 4 år. Jeg er uddannet salgsassistent i detailbranchen, men har pga. bilulykke skiftet branchen ud med tekstil.


Louise
Jeg hedder Louise udannet salgsassistent i tekstil modetøj og børnetøj. Jeg er opvokset i Tårs og er ud af en søskende flok på fire. Nu bor jeg i Hjørring med min mand, Jens, og mine tre børn Marcus, Rose og Isabella. Min store passion er at få butikken til at se lækker og indbydende ud for jer kunder. Det er vigtigt at give jer en god oplevelse, når I møder os i butikker så I føler jer hjemme hos os.


Sofie
Jeg hedder Sofie, og jeg er skolepige i Børneshoppen. Jeg er 16 år gammel, og til daglig går jeg i 1.g på Brønderslev Gymnasium. Jeg er rigtig glad for, at kunne være her ved siden af min skole. Jeg bor hjemme hos min mor og far. Jeg har også en storebror, som er flyttet hjemmefra. Jeg har arbejdet i Børneshoppen i to år. Jeg elsker mit job i Børneshoppen, fordi jeg kan lide at have kontakt med jer kunder.


Line
Jeg hedder Line, og jeg er skolepige her i Børneshoppen. Jeg er 17 år gammel og går i 2.g på Brønderslev Gymnasium. Jeg elsker, at bruge min fritid her i butikken og jeg har efterhånden arbejdet her i to år. Jeg nyder at hjælpe jer kunder og have de små, hyggelige snakke. Ud over at arbejde i Børneshoppen, bruger jeg også meget tid på at spille fodbold her i Brønderslev.


Dodo ('Praktikanten')
Jeg hedder Dodo og er 31 år. Jeg bor i Dronninglund med min mand Brian. Sammen har vi to drenge, Arthur på 4 år og Midas på 2 år. Jeg er uddannet økonomiassistent, men har valgt at prøve noget nyt indenfor tøjbranchen. I december 2022 startede jeg i praktik hos Børneshoppen.


Du finder meget mere om Børneshoppen på deres Facebookside og hjemmesideBesøg Børneshoppen på adressen Bredgade 18 i 9700 Brønderslev.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Børneshoppen v/Maja Albrechtsen