Børneshoppens kunder vil altid blive mødt med smil

Børneshoppens altid smilende personale (Foto: Privat)
Profilbillede

På Bredgade i Brønderslev finder du butikken Børneshoppen. Selve butikken har mange år på bagen, men i 2006 overtog Maja Albrechtsen butikken, som hun i denne artikel giver et indblik i.

Maja Albrechtsen har siden 2006 drevet Børneshoppen i Brønderslev, hvor der sælges tøj til børn i alle størrelser. 

“I 1980 startede Verner Thomsen Børneshoppen i Brønderslev. Jeg overtog butikken i 2006, og har nu haft den i godt 16 år. På daværende tidspunkt havde jeg Troldheksen, som lå overfor, og da Verner ville sælge butikken, blev vi tilbudt som første køber, da vi er ejer af bygningen, som Børneshoppen sad til leje hos. Jeg sagde ja, fordi jeg var frisk på nye udfordringer,” fortæller Maja Albrechtsen.

For Maja Albrechtsen er det vigtigt, at fokus altid er på den gode service med kunden i centrum. Det betyder nemlig meget for Maja, at kunderne kommer tilbage. 

“Vi har mange faste kunder, men der kommer også masser af nye kunder til. Vi har en opfattelse af, at vores kunder godt kan lide at blive mødt med et smil, og at de sætter pris på en god snak. En del af vores styrke er det nærvær, vi møder kunderne med, og den brede faglige viden omkring varerne som vi har.” 

Et bredt udvalg
Hos Børneshoppen finder du børnetøj til alle smage og budgetter - og samtidigt også til alle aldersgrupper:

“Vi har tøj til børn og unge i alderen 0-16 år, og butikken er delt op i fire afdelinger; Baby, mini, kids og teens og vi har mærker i alle prisklasser. Det er også vigtigt, at vi har et bredt udvalg, så børnene kan blive klædt på fra inderst til yderst og fra top til tå.”

“Har man børn i forskellige aldre kan man købe tøj til dem alle sammen, og det er en kæmpe fordel. Det er dét, der blandt andet gør, at kunderne bliver ved med at komme tilbage,” forklarer Maja Albrechtsen.

Selvom Børneshoppen har været genstand for forandringer, siden Maja Albrechtsen for 16 år siden overtog forretningen, holder hun stadig fast i de samme kerneværdier. 

“Jeg tror ikke, man skal bruge så meget krudt på, hvad andre gør. Hvis man selv gør det, man tror er det rigtige, så bliver det som regel godt. Jeg er super glad for min butik, og jeg har et skønt personale, som jeg sætter stor pris på.”

Du finder meget mere om Børneshoppen på deres Facebookside, hvor du ofte kan læse om de nyeste tilbud og deltage i fede konkurrencer.
Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Børneshoppen v/Maja Albrechtsen