Brønderslev Hallerne - Et moderne idræts- og aktivitetshus

Kilde: Brønderslev hallerne // Laila Mølholt
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Brønderslev Hallerne er et idræts- og aktivitetscenter, som består af to idrætshaller, en svømmehal, bowlinghal og et motionscenter. Udover idræt og sportsarrangementer bruges hallerne også til møder, konferencer, messer og kurser, med overnattende gæster.

"Vi vil rigtig gerne være et aktivt mødested i byen, hvor man kan hygge sig og dyrke idræt sammen. Vi har bl.a. "Krudtuglerne " som er et tilbud for de ældre, som kan mødes omkring forskellige aktiviteter en gang om ugen. Og vi er også ved, at udarbejde et tilbud til børnehaver, som kan komme i dagtimerne og bruge vores faciliteter", forklarer Centerleder Laila Mølholt.

"Vi er en serviceinstitution, hvor folk kommer for at dyrke idræt og hygge sig. Derfor er vores fornemmeste opgave, at skabe rammerne for at det kan fungere. Vi er meget omstillingsparate og fleksible, så vi kan løse opgaverne på en tilfredsstillende måde. For eksempel har vi lige været vært for et Corona testcenter og lige nu er vi ved at etablere et vaccinecenter"Foto: Brønderslev Bowlingcenter har 8 moderne bowlingbaner med plads til max. 6 spillere pr. bane.

Brønderslev hallen der har adresse i Knudsgade 15, blev indviet i 1967 og siden da er der sket rigtig meget.
"Gennem årene har vi opnået stor erfaring med, at afholde kurser, foredrag og møder og vi har gennemført store koncerter og lavet mad til 800 mennesker på en gang" siger Laila og tilføjer: "Derfor kan vi rådgive vores gæster om, hvad der er praktisk muligt for, at imødekomme deres ønsker" 

Brønderslev Hallens café fungerer ikke blot som en café med servering i forbindelse med aktiviteter i idrætshallerne og bowlingcentret. Der tilberedes og leveres også lækker mad ud af huset, og køkkenet sørger for forplejning ved møder, kurser og andre sammenkomster.  "Vi har to kokke som sørger for, at en langt bedre kvalitet på maden, i forhold til tidligere", fortæller Laila Mølholt, der har været centerleder i 3 år.

"Vi mærker også en større søgning på møder, messer, og afholdelse af kurser og konferencer. Samtidig har flere fundet ud af, at de kan fejre større familiebegivenheder, som barnedåb og fødselsdage i centret, - når centeret fungerer under normale omstændigheder, og der ikke er Corona-restriktioner", fortæller Laila.

Brønderslev Hallerne der har åbent alle ugens dage hele året, har i dag 15 fastansatte medarbejdere til, at varetage driften af faciliteterne. Flere lokale idrætsforeninger lejer sig ind i hallerne. De tæller blandt andet håndbold, floorball, basketball- og svømmeklubberne, to bowlingklubber og hold for handicapidræt m.m. Og vi har selv lavet et idrætstilbud med fleksibel formiddags træning, for nyslåede 60+ pensionister, i samarbejde med andre foreninger eller instruktører, alt efter hvilken aktivitet man ønsker at udøve.


Foto: Brønderslev svømmehal med både 1- og 3 meters vippe

"Der er flere aktiviteter i skuffen, som vi på grund af Corona-restriktionerne ikke har kunne gennemføre endnu. forklarer Laila Mølholt. - Vi arbejder på at udvide med et nyt idrætscenter bl.a. til gymnastikforeningen. Og vi har – i samarbejde med BI Håndbold og Brønderslev Floorball Club - lavet et tilbud til forældre, der kører deres børn til idræt, hvor de selv kunne dyrke motion, mens børnene er aktive. Men det har Corona desværre lagt en dæmper på" forklarer Laila der er primus motor i centret.

"Brønderslev er inde i en god periode med bosætning. Derfor prøver vi, at sætte så mange projekter i gang fordi vi ønsker, at Brønderslev skal fremstå som en sund og aktiv by. Vi skal derfor kunne favne fra børnehaven til 'Krudtuglerne", slutter Laila Mølholt, der står for den daglige drift.

Se meget mere om centrets mange aktiviteter på deres hjemmeside 

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler