Klinik Be Nice: Professionel behandling, der giver flotte resultater hver gang

Foto: Lærke, Pernille og Mona // Mona Birgitte Christensen.
Profilbillede

I Brønderslev finder man Klinik Be Nice, hvor Mona Birgitte Christensen er indehaver og kosmetolog/fodplejer på 15. år. VORES Brønderslev har taget en snak med Mona Birgitte om klinikken. 

Kalenderen skrev 2007, da Klinik Be Nice så dagens lys. Mona sætter et par ord på, hvordan det hele startede:

"Efter 22 år som bogholder var det tid til et karriereskift. Jeg tog uddannelsen kosmetolog og arbejdede på deltid i Frederikshavn, kort tid efter købte jeg lokalerne i Bredgade 24 og indrettede Klinik Be Nice."

Guld i DM i negle

"Derefter ansatte jeg Pernille i april 2007. Hun er kosmetolog og negletekniker. Pernille var den første professionelle negletekniker i Brønderslev. Hun vandt sølv ved DKF Neil Open Copenhagen og året efter vandt hun guld i DM i negle.”

Sådan lyder ordene fra indehaveren, som også giver os et lille indblik i klinikkens kerneydelser.

Hos Klinik Be Nice er de kosmetologer, negleteknikere og fodplejere. De tilbyder dig alt i ansigtsbehandlinger, Beauty Angel lysbehandlinger, negle, bryn og vipper, voksbehandlinger og fodpleje, i de populære mærker som Nimue, Comfort Zone, Skinlosophy, CND Shellac med flere. 


Foto: Negle // Mona Birgitte Christensen

Ny klinik siden 2020
Siden starten i 2007 er der sket lidt af hvert. Her fremhæver Mona Birgitte Christensen følgende.

“Jeg renoverede hele klinikken i efteråret 2020. For ikke at lukke, lejede jeg i mellemtiden tidligere lokaler på hjørnet af Mejlstedgade og Bredgade som stod tomme. To måneder efter flyttede vi tilbage i helt nyrenoverede lokaler, som er designet af Ambiente i Aarhus, hvor der er taget højde for alt."

Klinik Be Nice og Ambiente har sammen stået for alt fra tegninger til klinikken blev indflytningsklar. I den nye klinik er der fokus på bæredygtighed, arbejdsmiljø, udseende, plads og faglighed. 

To gange om ugen kommer klinikkens piccoline, Lærke, og hjælper med alt det praktiske og svinger en klud. 

“Lærke er en uundværlig del af vores lille team,” siger Mona. 


Foto: Klinikken // Mona Birgitte Christensen

Beauty Angel Lysbehandling
"I januar 2022 købte jeg Beauty Angel. Dette er en lysbehandling, der har klinisk dokumenteret effekt på, at den kan hjælpe huden. En lysbehandling er for alle og tager kun 15 minutter,” siger Mona. 

Udviklingen har bragt Klinik Be Nice til der, hvor de er i dag; en forretning, hvor de skarpe detaljer sættes i højsædet: 

Beauty Angel kan kombineres med alle vores behandlinger, eller vi kan lave et kurforløb. Mona fortæller yderligere: 

"Et klippekort til Beauty Angel Lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smukkere hud på. Med klinisk dokumenteret effekt er det både en sikker og behagelig behandling. Beauty Angel lyset arbejder i alle hudlag, også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for, at huden bliver den bedste udgave af sig selv."

"Beauty Angel stimulerer fibroblastcellerne, som er ansvarlige for produktionen af collagen, elastin og hyaluron. Celleaktiviteten falder med alderen, hvilket resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og i dannelsen af rynker.”

Udover Beauty Angel behandlinger, tilbyder klinikken også alt indenfor neglebehandlinger. Her arbejder de med de bedste produkter fra CND og Light Elegance.

“Pernille er kommet tilbage fra barsel igen, så nu er det igen muligt at få lavet smukke negle hos Klinik Be Nice.”

"Pernilles smukke negle bliver lavet med præcision og faglig kompetence. Et flot design med sans for detaljer og motivation til den indre kunstner."

Skræddersyede behandlinger
Hos Klinik Be Nice skræddersyer de hver behandling, så den er tilpasset kunden. De starter gerne med at tage et foto, for så er det nemmere at følge hudens udvikling igennem forløbet.

"Nimue er kendt for sit unikke behandlingssystem, der genuddanner hudens egen evne til at reparere sig selv. Professionelle behandlinger suppleret med skræddersyet hjemmepleje sikrer synlige resultater, derfor er Nimue et brand, kunderne elsker og holder ved."

Behandling med Nimue klarer effektivt de fleste hudproblemer, herunder: fine linjer, rynker, hængende hud, pigmentering, ujævn hudtone, tørhed, fedtet, acne, rosacea.

Budskabet er simpelt: “Skincare is a ritual, not a routine.”

Du finder Klinik Be Nice i Brønderslev på adressen Bredgade 24 og du kan finde alle deres behandlinger via hjemmesiden her, hvor det også er muligt at booke tider direkte gennem onlinebooking. Du kan også følge med på klinikkens Facebookside lige her eller følge dem på Instagram via @klinik_benice 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Klinik Be Nice v/Mona Birgitte Christensen